De snelle 800 Bekijk groter

De snelle 800

Hoe je snel afvallen en periodiek vasten kunt combineren om langdurig gezond te blijven

9789057125362

Verkrijgbaar

Een spannend nieuw vastenprogramma op basis van een goed vol te houden dieet van 800 calorieën per dag.

Meer details

18,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Nieuwezijds
Jaar van uitgave 2019
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 264p.

Meer informatie

Een spannend nieuw vastenprogramma op basis van een goed vol te houden dieet van 800 calorieën per dag.

Zes jaar geleden ontketende dr. Michael Mosley een ware gezondheidsrevolutie met zijn boek Het vastendieet, waarmee hij de wereld overtuigde van de enorme impact van periodiek vasten. In De snelle 800 presenteert hij een nog effectievere aanpak: de nieuwe 5:2 in combinatie met tijdgebonden eten, een nieuwe vorm van periodiek vasten.

Recent onderzoek wijst uit dat 800 het magische aantal calorieën per dag is voor succesvol afvallen: hoog genoeg om het goed te kunnen volhouden, laag genoeg om snel af te vallen en de gewenste veranderingen in de stofwisseling in gang te zetten.
Het geheim van dit nieuwe dieet is flexibiliteit: je bepaalt zelf hoe intensief je het volgt, afhankelijk van je doel.

De snelle 800 biedt een effectieve manier om af te vallen, je stemming te verbeteren, ontstekingen te verminderen en je bloeddruk en bloedsuiker te verlagen. Inclusief heerlijke, calorie-arme, mediterrane recepten van Clare Bailey.

‘Ik viel 16 kilo af in de eerste 8 weken en daarna nog 6 kilo. Ik ben nog nooit zo gezond geweest.’ - Denise, 51 jaar.

Gerelateerde titels

Auteurs

Michael Mosley

Michael Mosley is opgeleid tot arts aan het Royal Free Hospital in Londen. Na zijn afstuderen is hij bij de BBC gaan werken als wetenschapsjournalist en uitvoerend producent. Meer recent is hij bekend geworden als tv-presentator. Hij heeft diverse televisieprijzen in de wacht gesleept, waaronder een prijs van de Royal Television Society, en door de British Medical Association is hij uitgeroepen tot medisch journalist van het jaar. Hij heeft twee boeken geschreven: The Fast Diet (samen met Mimi Spencer, Short Books, 2012; in het Nederlands vertaald als Het vastendieet) en Fast Exercise (Short Books, 2013). Zijn vrouw is ook arts. Hij heeft vier kinderen, onder wie een zoon die geneeskunde studeert.
Mosley is bekend van zijn BBC-documentaires, zoals Het 5:2 vastendieet, Alles over bloed en Hoe word je een zorgeloos mens (uitgezonden door NTR Focus), en van zijn BBC-programma Trust me I am a Doctor.