Ondernemingsgegevens

EPO - uitgeverij en distributie
Lange Pastoorstraat 25-27
2600 Berchem, Antwerpen
België
ondernemingsnummer: BE 0414.504.160
btw: BE 0414504160

orders@epo.be
tel.: +32-(0)3/239.68.74

Artikel 1: Algemene bepalingen

De e-commerce website van EPO uitgeverij en distributie met maatschappelijke zetel te Lange Pastoorstraat 25-27, 2600 Berchem, Antwerpen, België, btw BE 0414504160, (hierna 'EPO') biedt haar klanten de mogelijkheid om de producten uit haar webwinkel online aan te kopen. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elke bestelling die geplaatst wordt door een bezoeker van deze e-commerce website. Bij het plaatsen van een bestelling via de webwinkel moet de klant deze Voorwaarden uitdrukkelijk aanvaarden.

Artikel 2: Prijs

Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EURO, steeds inclusief btw en alle andere verplicht door de klant te dragen taksen of belastingen.Indien verzend- of administratieve kosten worden aangerekend, wordt dit apart vermeld. Deze kosten worden berekend en getoond tijdens de bestelprocedure en vóór de klant overgaat tot betaling.

Artikel 3: Betaling

Online betalen kan met VISA, MasterCard, Bancontact/Mister Cash en Maestro, via de beveiligde betalingsomgeving van MultiSafepay.

Betalen met overschrijving (vooraf) kan ook. Kiest u voor deze optie, dan ontvangt u een automatische orderbevestiging via mail met de nodige gegevens en referenties om uw betaling te regelen. Opgelet! We sturen geen overschrijvingsformulier (acceptgirokaart).
Hebben we de betaling drie weken na de bestelling niet ontvangen, dan annuleren we de bestelling. U krijgt daarvan bericht.

Betaling na ontvangst van uw bestelling of betaling met cheque is niet mogelijk.

Artikel 4: Verzending

Wij verzenden onze pakketjes met Bpost. Bestellingen vertrekken normaal binnen 2 werkdagen. Is een artikel onverwacht niet meer voorradig, dan brengen we u op de hoogte.
Wanneer het pakje op de post gaat, krijgt u van Bpost een trackingcode via e-mail.

Artikel 5: Recht van retour

De consument heeft het recht om gedurende 14 kalenderdagen, te rekenen vanaf de eerste dag volgend op de levering, af te zien van zijn aankoop, zonder opgave van motief en zonder betaling van een boete.

Wenst u de bestelling niet te houden, stuur dan ze dan voldoende gefrankeerd en stevig verpakt terug naar:
Uitgeverij EPO
Lange Pastoorstraat 25-27
2600 Berchem, Antwerpen
U betaalt zelf de verzendkosten
We storten het bedrag zo snel mogelijk terug, uiterlijk 14 kalenderdagen nadat we de bestelling terugkregen.

Kreeg u een verkeerd artikel toegestuurd, is het beschadigd, vertoont het fouten of is het postpakket beschadigd? Neem binnen drie dagen contact op via orders@epo.be. We zoeken de gepaste oplossing.