Het 8-weekse bloedsuikerdieet Bekijk groter

Het 8-weekse bloedsuikerdieet

Val snel af en herprogrammeer je lichaam

9789057124969

Verkrijgbaar

Dr. Michael Mosley gaat in zijn nieuwe internationale bestseller de strijd aan met een van de grootste stille epidemieën van onze tijd: een verhoogde bloedsuikerspiegel. Inclusief 8-weeks programma met voorbeeldrecepten.

Meer details

20,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Nieuwezijds
Jaar van uitgave 2017
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 272p.

Meer informatie

Inclusief 8-weeks programma met voorbeeldrecepten.

Dr. Michael Mosley gaat in zijn nieuwe internationale bestseller de strijd aan met een van de grootste stille epidemieën van onze tijd: een verhoogde bloedsuikerspiegel

Ons eten bevat veel suiker en koolhydraten en maakt ons niet alleen dik, maar verhoogt ook onze kans op diabetes, beroertes, dementie, kanker en een leven lang medicijnen slikken. Een derde van de volwassenen heeft een verhoogde bloedsuikerspiegel en de meesten zijn zich hiervan niet bewust.

In dit bijzonder actuele boek legt Michael Mosley uit hoe het gevaarlijke buikvet zich ophoopt, en hoe we goed kunnen afvallen. Hij rekent daarbij af met gangbare mythen, zoals dat gestaag gewichtsverlies altijd beter is dan snel gewichtsverlies.

Het 8-weekse bloedsuikerdieet is voor iedereen die worstelt met zijn gewicht en de controle over zijn gezondheid wil terugkrijgen.

‘[Mosley] bespreekt het grootste gezondheidsprobleem van onze tijd en legt het verband tussen harde wetenschappelijke feiten (…) geïllustreerd met persoonlijke verhalen.’ - uit het voorwoord van Professor Roy Taylor, University of Newcastle

Gerelateerde titels

Auteurs

Michael Mosley

Na zijn opleiding tot arts werd Dr. Michael Mosley documentairemaker en presentator bij BBC. Hij is auteur van de internationale bestsellers De Snelle 800 (het nieuwe 5:2 vastendieet), Het 8-weekse bloedsuikerdieet, Het slimmedarmendieet en Slaap vast.


Persartikels

‘Dit dieet verandert je leven … binnen 8 weken kun je de voortgang van prediabetes stoppen en zelfs diabetes type 2 omkeren.’ – The Daily Mail