Het 8-weekse bloedsuikerdieet Bekijk groter

Het 8-weekse bloedsuikerdieet

Val snel af en herprogrammeer je lichaam

9789057124969

Verkrijgbaar

Dr. Michael Mosley gaat in zijn nieuwe internationale bestseller de strijd aan met een van de grootste stille epidemieën van onze tijd: een verhoogde bloedsuikerspiegel. Inclusief 8-weeks programma met voorbeeldrecepten.

Meer details

20,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Nieuwezijds
Jaar van uitgave 2017
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 272p.

Meer informatie

Inclusief 8-weeks programma met voorbeeldrecepten.

Dr. Michael Mosley gaat in zijn nieuwe internationale bestseller de strijd aan met een van de grootste stille epidemieën van onze tijd: een verhoogde bloedsuikerspiegel

Ons eten bevat veel suiker en koolhydraten en maakt ons niet alleen dik, maar verhoogt ook onze kans op diabetes, beroertes, dementie, kanker en een leven lang medicijnen slikken. Een derde van de volwassenen heeft een verhoogde bloedsuikerspiegel en de meesten zijn zich hiervan niet bewust.

In dit bijzonder actuele boek legt Michael Mosley uit hoe het gevaarlijke buikvet zich ophoopt, en hoe we goed kunnen afvallen. Hij rekent daarbij af met gangbare mythen, zoals dat gestaag gewichtsverlies altijd beter is dan snel gewichtsverlies.

Het 8-weekse bloedsuikerdieet is voor iedereen die worstelt met zijn gewicht en de controle over zijn gezondheid wil terugkrijgen.

‘[Mosley] bespreekt het grootste gezondheidsprobleem van onze tijd en legt het verband tussen harde wetenschappelijke feiten (…) geïllustreerd met persoonlijke verhalen.’ - uit het voorwoord van Professor Roy Taylor, University of Newcastle

Gerelateerde titels

Auteurs

Michael Mosley

Michael Mosley is opgeleid tot arts aan het Royal Free Hospital in Londen. Na zijn afstuderen is hij bij de BBC gaan werken als wetenschapsjournalist en uitvoerend producent. Meer recent is hij bekend geworden als tv-presentator. Hij heeft diverse televisieprijzen in de wacht gesleept, waaronder een prijs van de Royal Television Society, en door de British Medical Association is hij uitgeroepen tot medisch journalist van het jaar. Hij heeft twee boeken geschreven: The Fast Diet (samen met Mimi Spencer, Short Books, 2012; in het Nederlands vertaald als Het vastendieet) en Fast Exercise (Short Books, 2013). Zijn vrouw is ook arts. Hij heeft vier kinderen, onder wie een zoon die geneeskunde studeert.
Mosley is bekend van zijn BBC-documentaires, zoals Het 5:2 vastendieet, Alles over bloed en Hoe word je een zorgeloos mens (uitgezonden door NTR Focus), en van zijn BBC-programma Trust me I am a Doctor.


Persartikels

‘Dit dieet verandert je leven … binnen 8 weken kun je de voortgang van prediabetes stoppen en zelfs diabetes type 2 omkeren.’ – The Daily Mail