Het spel van GOUD Bekijk groter

Het spel van GOUD

9789462720862

Verkrijgbaar

Gebaseerd op het succesvolle boek GOUD. Prikkelende vragen en verrassende opdrachten die je helpen uitvinden waar jouw kansen liggen om je ambities te realiseren.

Meer details

34,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Thema
Jaar van uitgave 2017
Bindwijze kaartspel

Meer informatie

Gebaseerd op het boek Goud heb je (bijna letterlijk) goud in handen. Dit spel staat bol van prikkelende vragen en verrassende opdrachten die je helpen uitvinden waar jouw kansen liggen om je ambities te realiseren. Spelenderwijs beantwoord je vragen die er écht toe doen. Je ontdekt, met hulp van je medespelers, je waarden en talenten: het goud in jou. Je potentieel wordt inzichtelijk en je persoonlijke kompas ontstaat als vanzelf. Zo breng je focus aan in je ambitie. 

Werk spelenderwijs aan je persoonlijke ontwikkeling
Dit anders-dan-anders spel is voor iedereen die zich op een speelse en verdiepende manier wil ontwikkelen. En dan hebben we het zeker niet over moeizaam en zuchtend aan de slag gaan met je 'verbeterpunten'; we richten juist de aandacht op wat je nu al aan waardevols en moois in je hebt en hoe je dat verder kan versterken. We dagen je uit onder ogen te zien wat je tegenhoudt, en je werkomgeving partner in crime te maken bij de uitvoering van jouw plannen. Door de dynamiek van het samen spelen zet je op een luchtige en plezierige manier een stap in je persoonlijke ontwikkeling. 

Voor wie geschikt
Het spel is bij uitstek geschikt voor teams, intervisie- en trainingsgroepen en voor iedereen die houdt van doen, van ervaren, van spelen... en niet bang is voor een beetje diepgang en wat wezenlijke inzichten. Een bijzonder waardevol spel waar iedere speler gegarandeerd van groeit. 

Kortom: Een spel van GOUD!

Het spel van GOUD is geschikt voor 2 tot 6 spelers. Het duurt zolang als je wil, maar een uur heb je zeker nodig. Om het spel te spelen heb je een internetverbinding nodig.

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Anje-Marijcke van Boxtel

Anje-Marijcke van Boxtel is Director Coaching bij Schouten Global en werkt als executive- & teamcoach, onder meer van Team Brunel in de Volvo Ocean Race. Zij vertaalt research in psychologie en organisaties naar de praktijk van persoonlijk leiderschap en samenwerken. Het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties is haar drive. Zij creëerde de Kompasvisie om daar richting aan te geven.


Van dezelfde auteur:

Aveline Dijkman

Aveline Dijkman werkt als coach in haar eigen praktijk, DAT Coaching. Ze is tevens opleider van coaches, zowel in het bedrijfsleven als in het onderwijs. Talentontwikkeling aanvliegen vanuit de in het boek beschreven Kompasvisie, DAT vindt zij ‘Goud’.


Heleen Draijer

Heleen Draijer iis bestuurskundige en psycholoog en houdt zich bezig met talentontwikkeling vanuit haar bedrijf Later Is Allang Begonnen.