Leven met een narcistische ouder Bekijk groter

Leven met een narcistische ouder

Een gids voor volwassenen

9789057125492

Verwacht

Vul uw e-mail adres is, dan wordt u verwittigd wanneer het door u gekozen boek verschenen is.

Volwassen kinderen van narcistische ouders leren met dit praktische boek hoe ze vol zelfvertrouwen in het leven kunnen staan en gezonde relaties kunnen aangaan.

Meer details

22,99 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Nieuwezijds
Jaar van uitgave 2021
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 304p.
Verwachte verschijningsdatum april 2021

Meer informatie

De meeste ouders doen er alles aan om te zorgen dat hun kind zich optimaal ontwikkelt. Het kind staat centraal. Maar ouders met narcistische trekjes of een narcistische persoonlijkheidsstoornis zijn juist gericht op zichzelf en hun eigen behoeften.

Van kinderen die opgroeien met narcistische ouders, wordt continue verlangd dat ze die ouders aandacht en bevestiging geven. Deze kinderen lopen op hun tenen om de ouder te behagen en vooral niet te kwetsen. Dit zorgt voor ongezonde patronen, die doorwerken op volwassen leeftijd.

Volwassen kinderen van narcistische ouders leren met dit praktische boek hoe ze vol zelfvertrouwen in het leven kunnen staan en gezonde relaties kunnen aangaan. Daarnaast bevat het boek handige testjes, oefeningen, creatieve opdrachten en praktische tips.

Een stappenplan dat je helpt om de patronen die je hebt ontwikkeld door de opvoeding door een narcistische ouder voor eens en voor altijd te doorbreken.

Auteurs

Nina W. Brown

Nina W. Brown is hoogleraar aan de Old Dominion Universiteit in Norfolk, Virginia. Ze schreef vele boeken, waaronder Loving the Self-Absorbed en Whose Life is it Anyway?