111 plekken in Groningen die je gezien moet hebben Bekijk groter

111 plekken in Groningen die je gezien moet hebben

9789068687781

Verkrijgbaar

Dick Vos wijst de weg naar 111 bijzondere en onvermoede plekken en verborgen schatten. Hij biedt de beste insidertips en toont aan dat er ‘niets boven Groningen’ gaat.

Meer details

17,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Thoth
Jaar van uitgave 2019
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 240p.
Extra met 120 illustraties in kleur

Meer informatie

Groningen kent veel verborgen schatten. Ontdek het leugenbankje aan de Noorderhaven of maak een fietstocht door De Onlanden. Bedwing de hoogste klimmuur ter wereld, ga doe-het-zelven met professionele apparatuur in de Stadswerkplaats of suppen bij Teuntje de Slak. Proef de eierbal die het schopte tot cultureel erfgoed, ontspan in lusthof de Prinsentuin, strijk neer in het wielercafé van Groningen of op een van de mediterrane terrassen van de Via Vecchia.

Dick Vos wijst de weg naar 111 bijzondere en onvermoede plekken. Hij biedt de beste insidertips en toont aan dat er ‘niets boven Groningen’ gaat.

- De held van de groene kathedraal
- Monumentale openbare toiletten
- Gronings expressionisme
- Relaxen en shoppen op maat

Over de serie
De 111 PLEKKEN-boeken zijn de ideale gidsen om een specifieke stad of streek te ontdekken. Ze beschrijven steden en regio’s vanuit een eigenzinnig en persoonlijk perspectief, bieden goede insidertips en slaan andere wegen in, weg van de toeristenpaden. Met charme vertellen deskundige schrijvers spannende verhalen. De mengeling van onderhoudende verhalen, eigenwijze wetenswaardigheden en sfeerrijke foto’s nodigt zowel stads- en streekbewoners als toeristen uit om plekken te bezoeken die ze eerder niet kenden.

Gerelateerde titels

Auteurs

Dick Vos

Dick Vos (1967) is freelance journalist en fotograaf. Als geboren Stadjer groeide hij op in Groningen, hij ging er naar school en studeerde er theologie.