111 plekken in de Gooi- en Vechtstreek die je gezien moet hebben Bekijk groter

111 plekken in de Gooi- en Vechtstreek die je gezien moet hebben

9789068687804

Verkrijgbaar

Deze 2de druk van de reisgids die je de Gooi- en Vechtstreeks op een andere manier laat ontdekken, bevat 50 nieuwe plekken en tips.

Meer details

17,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Thoth
Jaar van uitgave 2019, 2de druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 240p.
Extra 120 illustraties in kleur, met plattegronden

Meer informatie

Heeft u wel eens de warmte van de Slangenmuur in ’s-Graveland gevoeld? Of u laten bekoren door het kikkerconcert bij Rust Wat in Blaricum? Genoten van het uitzicht van de Naardense buitenplaats Kommerrust, net zoals Huijgens en Rembrandt?

Ontdek 111 ongewone, curieuze en spannende plekken in de Gooi- en Vechtstreek. Fiets over de kaarsrechte Doodweg naar het St. Janskerkhof. Volg het Engommetje. Geniet bij Fort Uitermeer, op de mooiste plek aan de Vecht, van het eeuwenoude rivierlandschap. En flaneer langs prachtige winkels, natuurlijk te midden van Bekende Nederlanders.

2de druk met 50 nieuwe plekken en tips

Auteurs

Theo van Oeffelt

Auteur Theo van Oeffelt (1955) schrijft artikelen en boeken over de vormgeving en inrichting van Nederland. Over die bebouwde omgeving organiseert hij ook congressen en workshops en hij werkt mee aan radio- en televisieprogramma’s. Zijn publicatie De 75 beroemdste bouwwerken van Nederland werd bekroond met het Lintje van de Boekverkoper. Hij vertegenwoordigt Nederland in de onder de auspiciën van de UNESCO opererende Association des Journalistes du Patrimoine.