Mindful zelfcompassie trainershandleiding Bekijk groter

Mindful zelfcompassie trainershandleiding

9789057125225

Verkrijgbaar

Officiële handleiding voor trainers van het programma voor Mindful Zelfcompassie, met relevante theorie en onderzoeksresultaten en de unieke pedagogische benadering van het programma.

Meer details

59,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Nieuwezijds
Jaar van uitgave 2021
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 495p.

Meer informatie

De officiële handleiding voor trainers van het programma voor Mindful Zelfcompassie, dat krachtige instrumenten biedt om met de uitdagingen van het leven om te gaan en emotioneel welbevinden te bevorderen.

Van Christopher Germer en Kristin Neff verscheen in 2019 het Werkboek mindful zelfcompassie. In deze trainershandleiding bespreken ze relevante theorie en onderzoeksresultaten en beschrijven ze de unieke pedagogische benadering van het programma. De lezer wordt stap voor stap begeleid in elk van de acht sessies van het programma en krijgt uitleg over kwesties als: hoe je je verhoudt tot de deelnemers, hoe je groepsprocessen leidt, veelvoorkomende obstakels overwint en zelfcompassie in psychotherapie kunt integreren. Bij dit boek horen geleide meditaties die na verschijnen van het boek te downloaden zijn via deze website.

Gerelateerde titels

Auteurs

Christopher Germer

Christopher Germer is psychotherapeut en doceert psychologie aan Harvard Medical School.
Website: www.mindfulselfcompassion.org


Van dezelfde auteur:

Kristin Neff

Kristin Neff is hoogleraar Human Development and Culture aan de Universiteit van Texas in Austin en auteur van de bestseller Zelfcompassie.