De hut van Haasje Bekijk groter

De hut van Haasje

9789085600701

Verkrijgbaar

Een vrolijk verhaal over een haasje dat niet zo goed kan horen.

Meer details

16,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Niño (imprint van SWP)
Jaar van uitgave 2019, 1ste druk
Bindwijze hardcover
Aantal pagina's 32p.
Extra geheel in kleur

Meer informatie

De hut van Haasje is een vrolijk verhaal over een haasje dat niet zo goed kan horen. Haasje heeft zin om in het bos een hut te bouwen met zijn vriendjes. Hij verstaat zijn vriendjes niet altijd, maar kan ze op een andere manier toch begrijpen. Een verhaal om ‘bijzondere oren’ bespreekbaar te maken en een mooi prentenboek voor ieder kind!

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Bernadette Vermeij

Bernadette Vermeij heeft Algemene Taalwetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heeft zich gespecialiseerd in de Nederlandse Gebarentaal en taalontwikkelingsstoornissen. Aansluitend heeft ze de Logopedie opleiding aan de Hanzehogeschool in Groningen afgerond. Sinds 2005 werkt Bernadette als onderzoeker bij de NSDSK: een stichting die richt op de behandeling aan dove en slechthorende kinderen en kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. Naast haar werk als onderzoeker, heeft zij bij de NSDSK gewerkt als logopedist en gaf behandeling aan dove en slechthorende kinderen. Zij houdt zich bezig met taal, taalontwikkelingsproblemen en het stimuleren van de taalontwikkeling bij kinderen voor wie dit niet vanzelfsprekend is. Dat maakt dat ze het belangrijk vindt om waardevolle middelen te bieden die kinderen stimuleren in hun taalontwikkeling en waar zij plezier aan beleven, zoals kinderboeken.


Van dezelfde auteur:

Gitte Spee

Gitte Spee (1950, Surabaja, Indonesië) verhuisde naar Nederland toen ze elf was. Na de Gerrit Rietveld Akademie deed ze nog een half jaar een post graduate op St. Martins Art College in Londen en later een animatiecursus op de Royal College of Art, ook Londen.
Haar boeken zijn in vele landen verschenen, o.a. Zweden, Frankrijk, Japan, Duitsland. Ze woont nu in het mooie Laren. Daar staat ook haar atelier, met uitzicht op hoge bomen, eekhoorntjes en egels.