Het geheim van Joris en Draakje Bekijk groter

Het geheim van Joris en Draakje

9789491740169

Verkrijgbaar

Een feestelijk sprookje om voor te lezen. Met op de cd vijf liedjes die samen een minimusical vormen die je met kinderen kunt instuderen.

Meer details

10,00 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijLevendig Uitgever
Jaar van uitgave2014
Bindwijzehardcover
Aantal pagina's24p.
Extramet cd en extra materiaal online

Meer informatie

Joris ligt in bed samen met Draakje. Op de plaat op zijn kamer staan libellen, mollen en bomen. Maar zijn het echt libellen, mollen en bomen? Of is er iets geheimzinnigs aan de hand? Luister mee als Joris het geheim aan zijn Draakje vertelt. Een feestelijk sprookje met prachtige verrassingen ...

Het geheim van Joris en Draakje is een mooi verhaal om voor te lezen. Op de cd in het boek staan liedjes die bij het verhaal horen. Gezellig om samen te luisteren of mee te zingen. De vijf liedjes vormen samen een minimusical om met een groep jonge kinderen in te studeren en op te voeren. Compleet met draaiboek, suggesties voor kleding en decor en extra activiteiten!

Auteurs

Jeroen Schipper

Jeroen Schipper is naast muzikant en liedjesmaker ook vakdocent muziek in het regulier en speciaal basisonderwijs en ZZP-er als Jeroen Schipper Muzikale Zaken. Dagelijks zingt hij liedjes met 'zijn' kinderen hij treed met zijn liedjes op in theaters door het hele land.


Vera de Backker (ill.)