Bedtijd Bekijk groter

Bedtijd

9789490952273

Verkrijgbaar

Een kartonboekje over een meisje met twee papa’s. Voor peuters vanaf 1 jaar.

Meer details

9,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij kartonnen dozen
Jaar van uitgave 2018
Bindwijze kartonboekje 15 x 15 cm
Aantal pagina's 16p.

Meer informatie

Een klein meisje maakt zich klaar om naar bed te gaan. Maar de hond wil nog spelen! Als haar vaders een verhaaltje voorlezen, grijpt de hond haar knuffel en loopt weg. Iedereen gaat achter hem aan. Na een wilde jacht is iedereen uitgeput, behalve het meisje. Zij is klaarwakker geworden van het avontuur...

Vertaald door Johanna Pas

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Lawrence Schimel

Lawrence Schimel (1971) schrijft in het Spaans en Engels en heeft als auteur en redacteur meer dan honderd boeken op zijn naam staan: fictie, poëzie, non-fictie, graphic novels, kinderboeken en zelfs een kookboek. Hij won diverse prijzen waaronder de Lambda Literary Award, de Spectrum Award, de Independent Publisher Book Award. Hij woont in Madrid, waar hij naast schrijver ook werkzaam is als literair vertaler.


Van dezelfde auteur:

Elina Braslina

Elīna Brasliņa (1988) is afkomstig uit Letland. Ze illustreerde bijna twintig boeken voor kinderen en young adults, werd in Spanje diverse keren genomineerd en ontving tweemaal de Zelta Ābele Award for Book Design (2014, 2015) en de Jānis Baltvilks Baltic Sea Region Award (2017). Momenteel werkt ze voor de Letlandse studio Atom Art aan de animatiefilm Jacob, Mimmi and the Talking Dogs.