Lang voor er woorden waren Bekijk groter

Lang voor er woorden waren

een briefwisseling

9789086841875

Verkrijgbaar

Ken je die momenten? Iets spreekt je aan, nog voor je er de woorden voor hebt. Daaruit is dit boekje met tekeningen en gedichten ontstaan.

Meer details

17,50 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij IJzer
Jaar van uitgave 2019
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 96p.
Extra 22,5 x 22,5 cm - full colour, rijkelijk geïllustreerd

Meer informatie

Ken je die momenten? Iets spreekt je aan, nog voor je er de woorden voor hebt. In de ochtend als je wakker wordt en de dag nog even geen tekening heeft. Of onderweg als in de verte de contouren van een nog onbekende stad opdoemen. Of op het moment vlak voordat er iets te gebeuren staat: een feest, een ontmoeting, een afscheid. Ken je die momenten? Dat het is alsof de vertrouwde patronen in je denken en dat wat je te doen staat even worden opgeschort. Lege ruimte. De tijd die stil staat. Het lichaam dat ademt en warm is. De liefde. Wat is het dat daar opkomt, je aanspreekt, je beweegt? Wat ‘zie’ je zonder de contouren te kunnen pakken? Wat schrijf je als je op de tast dat onbekende gebied verkent? Verlangen naar die momenten als herinneringen aan geliefden. Daaruit is dit boekje ontstaan: ‘lang voor er woorden waren’.

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Anouk Saleming

Anouk Saleming werkt als docent op Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. In 2005 ontving zij voor haar jeugdtheaterstukken het Charlotte Köhler Stipendium en in 2012 won ze met het stuk Runnin’Blue de internationale jeugdtheaterprijs Kaas en Kappes. Voor haar roman Paradise Now ontving zij in 2017 de Jonge Jury Debuutprijs.


Van dezelfde auteur:

Bart van Rosmalen

Bart van Rosmalen, van origine improviserend cellist en theatermaker (Orkater), promoveerde met het boek Muzische Professionalisering. Sinds 2014 leidt hij als lector een onderzoeksgroep bij Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Na het schrijven van het proefschrift begon Van Rosmalen naast het werk te tekenen.