Rood Rood Mannetje Bekijk groter

Rood Rood Mannetje

kleurrijke, nieuwe liedjes voor kinderen

Verkrijgbaar

Een boek met leuke nieuwe liedjes, dat kinderen uitnodigt en uitdaagt om te zingen én een hulpmiddel bij de muzikale ontwikkeling van kinderen.

Meer details

18,50 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Niño (imprint van SWP)
Jaar van uitgave 2019, 2de druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 96p.

Meer informatie

Rood Rood Mannetje is in de eerste plaats een boek met leuke nieuwe liedjes, dat kinderen uitnodigt en uitdaagt om te zingen. Met of zonder muzikale begeleiding, altijd en overal: lekker thuis of onderweg, op kamp of in de klas.

Het boek is ook een hulpmiddel bij de muzikale ontwikkeling van kinderen. Een belangrijk doel (naast plezier!) en zelfs een voorwaarde voor die ontwikkeling is luisteren naar elkaar en naar zichzelf. Daarom staan er in dit boek veel liedjes die in verschillende groepen of door een solist en een groep gezongen kunnen worden. Een andere positieve invloed op de muzikale ontwikkeling is het in aanraking komen met veel verschillende soorten muziek. Vanuit die gedachte is er in Rood Rood Mannetje gekozen voor melodieën en ritmes van over de hele wereld.

De cd met liedjes is los verkrijgbaar.

Gerelateerde titels

Auteurs

Jeroen Schipper

Jeroen Schipper is naast muzikant en liedjesmaker ook vakdocent muziek in het regulier en speciaal basisonderwijs en ZZP-er als Jeroen Schipper Muzikale Zaken. Dagelijks zingt hij liedjes met 'zijn' kinderen hij treed met zijn liedjes op in theaters door het hele land.