Sprint jezelf door scrum (waaier) Bekijk groter

Sprint jezelf door scrum (waaier)

Agile werken met scrum

9789462721449

Verkrijgbaar

Praktisch stappenplan om scrum in te zetten. Leer snel en compact hoe scrum werkt.

Meer details

15,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2018
Bindwijzewaaier
Aantal pagina's44p.

Meer informatie

De wereld verandert snel. Niet alleen beschikken we voortdurend over nieuwe technologie, we moeten in steeds hoger tempo nieuwe diensten en producten leveren. Projectmatig  werken op een agile manier met scrum maakt het mogelijk om deze snelheid te behalen. Scrum houdt van veranderingen, van een wisselende koers tijdens het project. 

Scrum project management
In deze waaier leer je snel en compact hoe scrum werkt en welke mindset nodig is om scrum te laten werken. Je wordt aan de hand meegenomen om stap voor stap het project aan te pakken volgens de scrum methode. Je kunt dus direct met scrum aan de gang. Iedere stap maken we visueel. Per stap worden de acties omschreven, de mindset die nodig is om de actie succesvol te kunnen uitvoeren en de communicatieve vaardigheden die nodig zijn.

Deze waaier is ook in pakket verkrijgbaar samen met het boek Projectmatig werken anno nu.

Auteurs

Floris Quant

Floris Quant studeerde Econometrie. Als consultant zag hij dat het projectresultaat vaak niet overeen kwam met wat de klant nodig had. Hij is ervan overtuigd dat agile en scrum voor elk bedrijf de enige aanpak is om te overleven in deze snel veranderende wereld.


Patries Quant

Patries Quant studeerde criminologie en Nederlands recht en werkte als docent, trainer en adviseur bij het Ministerie van Justitie. Sinds 1999 houdt zij zich bij Schouten & Nelissen bezig met leiderschap en projectmanagement.