Omdat ik het zeg Bekijk groter

Omdat ik het zeg

en andere tegendraadse prikkels voor managers

9789462720190

Verkrijgbaar

Geen kant-en-klare antwoorden, maar tegendraads, verwarrend, confronterend, stimulerend en uitdagende prikkels die je aan het denken zetten over je rol als leidinggevende. Onmisbaar voor inspirerende leidinggevenden.

Meer details

17,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Thema
Jaar van uitgave 2015
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 144p.

Meer informatie

Er zijn hele bibliotheken volgeschreven met theorieën over leiderschap, recepten voor succesvol management, bouwstenen voor high performance en eigenschappen voor inspirerende leiders. De auteurs van Omdat ik het zeg, alle vier ervaren trainers/consultants op het gebied van Leiderschap & Organisatieontwikkeling bij Schouten & Nelissen, geloven echter helemaal niet in managementrecepten. Het complexe vak van de leider/manager laat zich niet vangen in "doe zus" en "doe zo" tips.

Geen kant-en-klare antwoorden
Omdat ik het zeg vertelt je dus niet hoe het precies moet, werkt of hoort. Met korte, krachtige en tegendraadse prikkels zetten de auteurs je aan het denken over je rol als leidinggevende. Ze willen je verwarren, door elkaar schudden, stimuleren en je uitdagen om het hartgrondig met ze oneens/eens te zijn.

Je hebt een prachtig vak dat impact heeft op de mensen om je heen. Kies je eigen waarheid en doe er iets moois mee... maar dat was je toch al van plan!

Auteurs

Marianne Busard

Marianne Busard werkt bij Schouten & Nelissen als senior trainer/adviseur leiderschap. Zij gunt leidinggevenden het voor de hand liggende te pakken te krijgen, en daagt hen daarnaast uit verder te reiken.


Van dezelfde auteur:

Wim Geerts

Sinds 2001 traint en coacht Wim Geerts leidinggevenden uit diverse sectoren. Sinds 2006 doet hij dat vanuit Schouten & Nelissen. Hij is geraakt door de vaak moeizame samenwerking op de werkvloer. Hij wil leidinggevenden laten ervaren dat integriteit, vertrouwen en goede relaties de kortste weg naar optimale resultaten vormen.


Petra Sevinga

Petra Sevinga is senior trainer/ adviseur en leidinggevende bij Schouten & Nelissen Centrum voor Leiderschap en begeleidt, traint en adviseert managers.


Jeroen van der Wouw

Jeroen van der Wouw werkt bij Schouten & Nelissen als senior consultant leiderschap, organisatie & teams. Hij vindt dat iedere medewerker een goede leidinggevende verdient, en dat ieder team tot grote prestaties in staat is. Op een dynamische manier brengt hij leidinggevenden en teams in beweging.