Uit de voeten met Italiaans Bekijk groter

Uit de voeten met Italiaans

Cursusboek voor vakantiegangers

Verkrijgbaar

11,50 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Coutinho
Jaar van uitgave 2005, 3de druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 80p.

Meer informatie

Met Uit de voeten met Italiaans kunnen cursisten zich in snel tempo een behoorlijke luister- en spreekvaardigheid aanleren, waarmee zij in Italië ook daadwerkelijk uit de voeten kunnen. De gepresenteerde dialogen stellen de cursisten al spoedig in staat om elkaar eenvoudige vragen te stellen en antwoorden te geven. De variatiemogelijkheden van de dialogen bieden de docent bovendien de mogelijkheid om binnen een heterogene groep op verschillende niveaus te werken. Dit cursusboek is bestemd voor vakantie- en instapcursussen Italiaans aan volksuniversiteiten en taleninstituten.

Bij deze derde druk is op veler verzoek een toevoeging gemaakt met aanwijzingen voor de voltooid tegenwoordige tijd. Dit gedeelte maakt niet zozeer deel uit van het cursusmateriaal, maar geeft de cursist de mogelijkheid te experimenteren met deze verleden tijd.

Pauline Kuiper-Jong is docent Italiaans. Zij is ook auteur van Taaltempo Italiaans en Spreek vaardig! met Sleutel Italiaans.

Auteurs

Pauline Kuiper-Jong

Pauline Kuiper-Jong geeft Italiaans aan verschillende volksuniversiteiten. Zij ontwikkelde de Taaltempo-methode en schreef ook Taaltempo Italiaans, Uit de voeten met Italiaans en, samen met Marina Beckers, Spreek vaardig!