Kwie-kwie-kwie-kwie-kwie Bekijk groter

Kwie-kwie-kwie-kwie-kwie

Een boek vol vogelverhalen

9789057124808

Verkrijgbaar

Op ontdekkingsreis in de vogelwereld. Over brutale meeuwen, baltsende futen, reislustige trekvogels en vissende aalscholvers.

Meer details

18,95 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Nieuwezijds
Jaar van uitgave 2018
Bindwijze hardcover
Aantal pagina's 200p.
Extra met illustraties in kleur

Meer informatie

Met illustraties van Liset Celie.

Vogels kijken kun je altijd en overal. Thuis, in je tuin of op je balkon. Buiten, op straat, in het park of in het bos. Onderweg, vanaf de achterbank van de auto, op de fiets of vanaf een bootje.

Camilla begon al vroeg naar vogels te kijken en vertelt nu haar mooiste vogelverhalen. Over brutale meeuwen, baltsende futen, reislustige trekvogels en vissende aalscholvers. Over het vliegtalent van een spreeuw en over schuwe zwarte spechten. Over paalzitters, dwaalgasten en nestvlieders.

Wist je dat er vogels zijn met een GPS-rugzakje om? En waarom waren de vogels uit de tuin van Camilla’s opa en oma opeens verdwenen?

Camilla Dreef neemt je mee op een ontdekkingsreis in de vogelwereld. Die is er voor iedereen, vol verrassingen als je eenmaal weet hoe je ernaar moet kijken. En wie weet ontdek jij wel een vogelaar in jezelf!

Vanaf 10 jaar

Auteurs

Camilla Dreef

Camilla Dreef (1989) is bioloog, vogelaar en ambassadeur van Vogelbescherming. Ze is bekend van haar tv-optredens, onder andere in BinnensteBuiten en In de ban van de Condor, en haar vlog over het Haringvliet.
(© auteursfoto Lars Soerink)