Personeelsmanagement nader becijferd Bekijk groter

Personeelsmanagement nader becijferd

Verkrijgbaar

Aan de hand van vele voorbeelden laat dit boek zien hoe organisaties de financiële consequenties van hun personeelsbeleid kunnen berekenen en versterken. Met online studiemateriaal.

Meer details

33,50 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Coutinho
Jaar van uitgave 2018, 4de druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 280p.

Meer informatie

‘Harde’ financiële gegevens kunnen de HR manager helpen beslissingen te nemen die de organisatie versterken. Ook wordt het steeds belangrijker om te weten welk effect het menselijk gedrag kan hebben op de performance van een organisatie.

In Personeelsmanagement nader becijferd wordt aan de hand van vele voorbeelden geïllustreerd hoe inzichtelijk gemaakt kan worden wat de toegevoegde waarde is van een goed HR beleid. Het boek laat zien hoe organisaties de financiële consequenties van hun personeelsbeleid kunnen berekenen en versterken. Elk hoofdstuk begint met een praktijksituatie en sluit af met een conclusie en kennisvragen.

Het online studiemateriaal bij dit boek bestaat uit een begrippentrainer, rekenuitleg, kengetallen, toetsvragen, opdrachten en uitwerkingen. Doordat de student zelf aan de slag gaat met hedendaagse HRM vraagstukken krijgt hij een goed inzicht in de financiële kant van personeelswerk.
Voor docenten zijn er meerkeuzevragen beschikbaar.

Personeelsmanagement nader becijferd is bedoeld voor (toekomstige) professionals die zich bezig houden met humanresourcevraagstukken. Het boek sluit dan ook  aan bij P&A-, HRM- en MER-opleidingen.

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Karin Potting

Karin Potting is als docent verbonden aan de Haagse Hogeschool en houdt zich bezig met onderzoek op het gebied van HRM-vraagstukken.