Conflicten, hoe ga je er mee om? Bekijk groter

Conflicten, hoe ga je er mee om?

(reeks Krachtig & Kort)

9789058717542

Verkrijgbaar

Hoe werken conflicten en welke positieve invloed kun je er zelf op hebben. Word conflictvaardiger.

Meer details

9,95 € incl. btw

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2012
Bindwijzehardcover
Aantal pagina's60p.

Meer informatie

Hoe snel kan een conflict ontstaan op het werk: snel te blussen vlammetjes, woekerende veenbranden en uitslaand vuur. In organisaties komen conflicten op elk niveau voor, van werkvloer tot en met het niveau van de raad van bestuur. Conflicten zijn altijd duur: ze kosten bakken tijd, geld en energie. Tien tot twintig procent van het verzuim is het gevolg van een arbeidsconflict. Conflicten staan groei en innovatie in de weg. De schade kan enorm zijn. Alle reden dus om heel veel aandacht te geven aan conflicten en dan met name aan: hoe herken ik ze en hoe los ik ze op?

Conflicten, hoe ga je ermee om? laat zien hoe conflicten werken en welke positieve invloed je er zelf op kunt hebben. Doel van dit boekje is om mensen (en hun omgeving) conflictvaardiger te maken. Zodat ze hun tijd en energie kunnen steken in de dingen die wel wat opleveren.

Auteurs

Annemieke Nijman

Annemieke Nijman is eigenaar van Op het balkon. Zij is gedragscoach en houdt zich bezig met individuele coaching, teamcoaching, procesbegeleiding, intervisie, conflictcoaching en zakelijke mediation. Annemieke is gefascineerd door gedrag en geboeid door conflicten. In al haar werk wil zij mensen in beweging brengen.