Wonderlijke wazigheid - 8ste druk Bekijk groter

Wonderlijke wazigheid - 8ste druk

Uitleg, adviezen, tips en trucs over ADD voor jongeren en hun omgeving

9789085601944

Verkrijgbaar

Dit boek beschrijft wat ADD is, gaat in op de behandeling, geeft tips en trucs voor het dagelijks leven thuis en op school zowel voor jongeren en hun ouders als voor docenten. 8ste druk met nog meer adviezen voor docenten en ouders.

Meer details

20,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij SWP
Jaar van uitgave 2022
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 136p.

Meer informatie

Omdat er nog geen boek voor jongeren en jongvolwassenen met ADD is, besloot Tirtsa Ehrlich, GZ-psycholoog met veel ervaring op het gebied van AD(H)D, het te schrijven. Wonderlijke wazigheid beschrijft wat ADD is, gaat in op de behandeling, geeft tips en trucs voor het dagelijks leven thuis en op school zowel voor jongeren en hun ouders als voor docenten. Er is praktische informatie over onderwerpen als ADD en werken, humor, een rijbewijs halen, de liefde, alcohol en drugs, die prettig leesbaar is door de afwisseling met ervaringsverhalen en tips.

Jongeren vanaf 12 jaar, met of zonder classificatie ADD, docenten, ouders en andere familieleden kunnen na het lezen van dit boek goed uitleggen dat ADD niet hetzelfde is als ADHD, en vooral vertellen wat het wel is en hoe je ermee om kunt gaan.

Nu met nog uitgebreidere hoofdstukken met adviezen voor docenten en ouders.

Gerelateerde titels

Auteurs

Tirtsa Ehrlich

Tirtsa Ehrlich is als gezondheidszorgpsycholoog werkzaam binnen de kinder- en jeugd-ggz. De afgelopen jaren is zij onder andere werkzaam geweest op een ADHD-polikliniek. Momenteel is zij werkzaam bij de Jeugdriagg Noord Holland Zuid.