Nieuw Hoe Willem de wolf zijn geheime kracht vond Bekijk groter

Hoe Willem de wolf zijn geheime kracht vond

Een verhaal over hoe je door moeilijke tijden komt

9789085601975

Verkrijgbaar

Therapeutische prentenboek om kinderen van 4-10 jaar en volwassenen te laten praten over moeilijke gebeurtenissen tijdens het opgroeien. Met eenvoudige adviezen voor volwassenen, waarmee ze hun kind kunnen helpen.

Meer details

21,90 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Niño (imprint van SWP)
Jaar van uitgave 2022, 1ste druk
Bindwijze hardcover
Aantal pagina's 56p.

Meer informatie

Diep in het donkere bos groeit Willem de wolf op tussen een ruige troep grote, sterke wolven. Ze zijn wreed, schelden hem uit en geven hem de hele dag taken.
Willem is te klein om weg te lopen of om voor zichzelf op te komen, dus hij leert te doen wat hem wordt gezegd en hij maakt zichzelf heel klein zodat niemand hem ziet. Maar op een dag gaat hij op avontuur en ontdekt nieuwe, geheime krachten in zichzelf, waarvan hij nooit heeft geweten dat hij ze had.

Dit therapeutische prentenboek is geschreven om kinderen van 4-10 jaar en volwassenen te laten praten over moeilijke gebeurtenissen tijdens het opgroeien (inclusief dingen waarmee ze misschien nog steeds worstelen) en om erachter te komen hoe die dingen invloed hebben op hoe je lichaam voelt en reageert. Na het verhaal staan eenvoudige adviezen voor volwassenen, waarmee ze hun kind kunnen helpen.

Gerelateerde titels

Auteurs

Anne Westcott

Anne Westcotts leven is gericht op het helpen van mensen (jong en oud) die moeite hebben met begrijpen dat hun lichaam hun verborgen krachten geeft. Ze is klinisch sociaal werker en psychotherapeut en woont met haar man en twee dochters in Concord, Massachusetts. Ze is graag buiten om te sporten, het maakt haar niet uit wat voor weer het is.


C.C. Alicia Hu

C.C. Alicia Hu groeide op met manga (stripboeken) in Taiwan. Zo kwam ze achter het geheim van nieuwe dingen leren door naar de combinatie van woorden en plaatjes te kijken. Daarom vindt ze het leuk om verhalen als deze in de serie te maken. Ze is psycholoog met praktijken in Moscow, Idaho en Pullman in de staat Washington. Ze werkt ook graag met eenvoudige lichamelijke oefeningen om mensen zich beter te laten voelen.