Nieuw Zo snel als een... Bekijk groter

Zo snel als een...

Ferry is zo snel als een Ferrari!

9789085602514

Verkrijgbaar

Een verhaal vol humor en tips over en voor kinderen met druk, impulsief en ongeconcentreerd gedrag. Met de boosheidsthermometer. 6de, herziene druk.

Meer details

21,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Niño (imprint van SWP)
Jaar van uitgave 2022, 6de herziene druk
Bindwijze hardcover
Aantal pagina's 56p.

Meer informatie

Als je mensen zou vergelijken met auto’s dan is Ferry een Ferrari! Ferry is 10 jaar, vliegensvlug en druk. En hij heeft moeite met concentreren, waardoor het op school niet goed gaat. Sinds Ferry bij een praatdokter is geweest en weet dat zijn gedrag vaker voorkomt, is hij wel gerustgesteld en opgelucht. Hij weet nu dat er niets mis met hem is. Nu kunnen hij en zijn omgeving leren hoe ze hem kunnen helpen met zijn drukke, impulsieve en ongeconcentreerde gedrag. Hij leert over voordelen en nadelen van zijn gedrag en dat positief denken heel handig is als je een Ferrari bent.

Zo snel als een… zit vol humor en tips voor andere Ferrari’s en mensen uit hun omgeving.

De boosheidsthermometer, die in dit boek is opgenomen, kan helpen bij het reguleren van boosheid. Dit is voor veel kinderen een lastige vaardigheid, maar vaak nog lastiger voor kinderen met impulsief gedrag.

Gerelateerde titels

Auteurs

Jacqueline Hilbers

Jacqueline Hilbers is als creatief therapeut drama werkzaam binnen de kinder- en jeugd GGZ. Zij heeft veel ervaring opgedaan in het geven van groepen aan kinderen met uiteindlopende problematieken. Momenteel is zij werkzaam bij Lucertis. Ook heeft Jacqueline sinds oktober 2012 haar eigen praktijk Durf & Doe


Tirtsa Ehrlich

Tirtsa Ehrlich is als gezondheidszorgpsycholoog werkzaam binnen de kinder- en jeugd-ggz. De afgelopen jaren is zij onder andere werkzaam geweest op een ADHD-polikliniek. Momenteel is zij werkzaam bij de Jeugdriagg Noord Holland Zuid.