Fabels van Vos - werkboek Bekijk groter

Fabels van Vos - werkboek

9789085601579

Verkrijgbaar

Verdiepend werkboek bij het voorleesboek Fabels van Vos. Met oefeningen en methoden die direct inzetbaar zijn. Om kinderen van 6 tot 12 jaar te ondersteunen in hun zoektocht naar zichzelf en het omgaan met de uitdagingen van het leven.

Meer details

20,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Niño (imprint van SWP)
Jaar van uitgave 2022, 1ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 112p.

Meer informatie

Vos is op zoek naar een mooi cadeau voor zijn moeder. Wat hij zoekt, denkt hij thuis niet te kunnen vinden. Daarom gaat hij op reis. Onderweg ontmoet hij bijzondere en soms ook wat vreemde bosbewoners. Hoe verder de reis gaat en hoe dieper hij het bos in gaat, hoe meer hij ontdekt over zichzelf. Verhalen vol plezier en fluisterzachte lessen voor kinderen én voor degene die voorleest.

Dit verdiepende werkboek hoort bij het voorleesboek Fabels van Vos. Hierin zijn oefeningen te vinden. Zoals visualisaties, creatieve en lichaamsgerichte oefeningen, en oefeningen die gericht zijn op denkstrategieën en waarbij het innemen van posities of het onderzoeken van rollen centraal staan (Neuro Linguïstisch Programmeren en Voice Dialogue), evenals technieken en methoden als de MatriXmethode en Emotional Freedom Techniques (EFT). De verschillende technieken, besproken bij een bepaalde fabel, zijn vaak toe te passen bij de andere thema’s.

De schat aan oefeningen en methoden zijn zo beschreven dat deze direct inzetbaar zijn en voor zichzelf spreken.

In te zetten door kindercoaches, -therapeuten en ouders, leerkrachten en begeleiders die kinderen van 6 tot 12 jaar graag ondersteunen in hun zoektocht naar zichzelf en het omgaan met de uitdagingen van het leven.

Gerelateerde titels

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Margreet Verrij

Margreet Verrij is jongerencoach, trainer, auteur, illustrator en moeder.