De boodschap van de vogel Bekijk groter

De boodschap van de vogel

Kindermeditaties

9789085601104

Verkrijgbaar

Meditatieverhalen voor bijzondere kinderen met bijzondere (hulp)vragen Gun je kinderen rust in hun volle hoofd en vertel hun de boodschap van de vogel. Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Meer details

22,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Niño (imprint van SWP)
Jaar van uitgave 2021
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 64p.

Meer informatie

• • • Als je heel stil bent, hoor je in de verte je naam. Luister maar. Daar, daar zie je ineens een prachtige, paarsroze vogel tevoorschijn komen. De vogel klapt met haar vleugels en ziet er adembenemend mooi uit. De veren lijken zo zacht als fluweel en haar ogen zijn de liefste ogen die je ooit gezien hebt. • • • De vogel strijkt naast je neer. Ze heeft een boodschap voor je. Luister maar: • • •

Marieke Martens-Volmer (1972) is inmiddels tien jaar kindercoach. Voordat ze haar eigen kindercoachpraktijk begon, werkte ze als docent en trainer in het onderwijs, de kinderopvang en de jeugdhulpverlening. In haar praktijk treft ze bijzondere kinderen met bijzondere (hulp)vragen. Die vragen heeft Marieke onder meer met meditatie begeleid. Een aantal van die verhalen, die ook te beluisteren zijn via podcast, is nu gebundeld in dit boek. Voor Marieke een droom die uitkomt.
Gun je kinderen rust in hun volle hoofd en vertel hun de boodschap van de vogel.

Voor kinderen vanaf 5 jaar. Voor ouders, grootouders en professionals die met kinderen werken.

Geïllustreerd door Marcel Martens

Gerelateerde titels

Auteurs

Marieke Martens-Volmer

Sinds 2011 heeft Marieke Martens-Volmer (1972) haar eigen kindercoachpraktijk. Daarvoor werkte ze ook al vijftien jaar met kinderen. In deze praktijk, Ma.Ma., coacht zij kinderen, jongeren, ouders maar ook professionals die met kinderen werken, met verschillende hulpvragen. Tijdens haar kinderyoga/kindercoachopleiding kwam zij voor het eerst in aanraking met kindermeditatie. Marieke merkte direct welk effect mediteren heeft. Zij vindt het een verrijking voor alle kinderen. Voor kinderen is het belangrijk om te leren hoe zij zich kunnen ontspannen in een maatschappij vol prikkels. Door kinderen te leren verbinding met hun hart te maken, krijgt het volle hoofd meer rust.