Niet combineren met vis Bekijk groter

Niet combineren met vis

Sprekende hoofden

9789491738869

Verkrijgbaar

Een boek over klein leed, doodslag, verwarring, kunst en Jezus, met en zonder humor, met en zonder hoofdpijn. Het leven. De foto-hoofden krijg je er gratis bij.

Meer details

32,00 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Voetnoot
Jaar van uitgave 2022
Bindwijze hardcover
Aantal pagina's 206p.
Extra 21 x 15 cm

Meer informatie

Serie Kleine Stemmetjes - deel #1

Er zijn veel zaken die je niet moet combineren met vis. Daarover een andere keer. Duidelijkheid. Dit boek gaat niet over vis. De vis zit alleen in de titel. Het boek gaat over klein leed, doodslag, verwarring, kunst en Jezus, met en zonder humor, met en zonder hoofdpijn. Het leven. Als je een liefhebber bent van verstoorde verhalen dan krijg je de foto-hoofden er gratis bij.
Als je gefascineerd bent door bijzondere foto-hoofden dan praten deze tegen je. Extra bijzonder. Ze delen hun onnozelheden, geheimen en wat ze zoal hebben meegemaakt. De werken zijn een mengvorm, een fusie tussen fotografie en korte verhalen. Extra speciaal, dus niet denken, geen vis en geen vlees, of toch vis. Kijk verder. Het zijn werken uit een grensovergang, uit het randgebied en daar ontstaat nieuwe kunst. Soms.

Gerelateerde titels

Auteurs

Jos Houweling

Jos Houweling (1943-Amsterdam) Woont in Amstelveen, Nederland. Werkzaam als kunstenaar en eerder als docent in het kunstonderwijs. Gerrit Rietveld Academie en het Sandberg Instituut. 1976 – 2010. Initiatiefnemer van One Minute Videos. Jos Houweling maakt fotoboeken. In de jaren 70 drie boeken, waarvan het 700 Centenboek, het bekendste, met 66.000 verkochten exemplaren. De originele fotocollages van het 700 Centenboek zijn opgenomen in de collectie van Centre Pompidou, Parijs. Een allergie zorgde voor een tijdelijk einde aan zijn fotografie, tot de komst van de digitale fotografie. Dank! In de laatste jaren zijn er negen fotoboeken verschenen bij Voetnoot, Amsterdam/Antwerpen. Ieder fotoboek heeft een eigen thema. Van voetbal, portretten afval, Amsterdam, veranderingen, kunstgenot, televisie remakes, nieuwe vrienden tot Zing/Sing.