Wat maakt gelukkig? Bekijk groter

Wat maakt gelukkig?

9789463403139

Verkrijgbaar

Wat maakt gelukkig? was voor Thomas van Aquino de start voor een intellectuele zoektocht naar de zin van het leven. Dit boek bevat zijn vondsten en geeft antwoord op de vragen: wat is het geluk, wat is ervoor nodig en kunnen we het bereiken?

Meer details

22,90 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij Damon
Jaar van uitgave 2021
Bindwijze hardcover
Aantal pagina's 192p.

Meer informatie

Wat maakt gelukkig? Een grote vraag, eeuwenoud maar altijd nieuw. Een vraag die brandt in het hart van ieder mens, soms als laaiend vuur, soms als kalme waakvlam. Een vraag die zich niet terzijde laat schuiven, maar gesteld, besproken, beantwoord wil worden. Een vraag die voor Thomas van Aquino aan het begin stond van een intellectuele zoektocht naar de zin van het leven. In dit boek deelt hij zijn vondsten en geeft hij antwoord op de vragen: wat is het geluk, wat is ervoor nodig en kunnen we het bereiken?

Vertaling en toelichting door Niko Schonebaum.

Gerelateerde titels

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Thomas van Aquino

Thomas van Aquino (Roccasecca, ± 1225 – Fossanova, 7 maart 1274) was een Italiaanse filosoof en theoloog, die tot de scholastici gerekend wordt. Hij is de meest invloedrijke systematische denker op theologisch en wijsgerig gebied uit de middeleeuwen. Zijn werken bleven eeuwenlang hoog aanzien genieten in de katholieke kerk.