Fietsen vanuit Haarlem Bekijk groter

Fietsen vanuit Haarlem

9789077056165

Verkrijgbaar

9,50 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij ReCreatief Fietsen
Jaar van uitgave 2008
Bindwijze spiraalband
Aantal pagina's 104p.

Meer informatie

Het vernieuwde Fietsen vanuit Haarlem biedt tien rondgaande routes, negen door de omgeving van Haarlem en een stadsrondje langs monumenten in de binnenstad. De omgeving van Haarlem is een veelgeprezen fietsgebied: duinen, landgoederen, polders, en bollenvelden: ze bieden de fietser volop afwisseling. Iedereen, Haarlemmer én ieder die korter of langer in (de omgeving van) Haarlem verblijft, zal aan dit boekje veel plezier beleven. De meeste routes hebben een korte en een lange variant. Voor elk wat wils dus, voor jong en oud, voor de meer of minder ervaren fietser, voor wie een hele dag of een dagdeel wil fietsen.

De wortels van Haarlem liggen aan de oevers van het Spaarne. Daar was in de 10e eeuw op een hoge en droge strandwal een kleine boerennederzetting, die zou uitgroeien tot het Haarlem van nu. Nog steeds is het Spaarne beeldbepalend voor Haarlem: een levende rivier in een levende stad.

Alle fietsroutes in dit boekje beginnen bij de VVV op het Stationsplein. Het boekje is geheel in kleur, voorzien van heldere kaarten en ruim geïllustreerd met fotos.