Feedbackpakket Bekijk groter

Feedbackpakket

9789462721289

Sold out

Twee kaartspellen en een boek om op een positieve manier feedback te (leren) vragen, geven en ontvangen.

Meer details

Datasheet

UitgeverijThema
Jaar van uitgave2018
Bindwijzepakket met 2 kaartspellen en een boek

Meer informatie

Weet jij wat je sterke punten zijn? Wat anderen in jou waarderen? Daar kom je maar op één manier achter: door feedback te vragen! Als je dat doet, werk je actief aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Feedback geeft je de kans te groeien, te veranderen en te verbeteren. Maar vrijwel iedereen vindt feedback moeilijk, maar het levert veel op. Je moet je namelijk kwetsbaar opstellen en dat is eng. Durf jij de Feedback Challenge aan te gaan door middel van dit pakket?
 
Met het boek Feedback Challenge vraag je vijftien dagen feedback aan je collega’s, je leidinggevende of je opdrachtgevers en jezelf. Je krijgt inzicht in hoe je overkomt en werkt aan je ontwikkelpunten. De Feedbackkaarten deel 1 zijn geschikt om op een positieve manier feedback te (leren) vragen, geven en ontvangen. De focus van de Feedbackkaarten deel 2 ligt op het vragen van adviserende feedback. Wat kan ik meer, minder, beter, anders doen? Daar kunnen anderen jou in adviseren.
 
De instrumenten uit het pakket versterken elkaar, maar kunnen ook los van elkaar gebruikt worden. De Feedbackkaarten deel 1 en 2 bevatten individuele vragen en teamvragen. De teamfeedbackkaarten geven inzicht in de manier waarop mensen hun eigen team zien en waar de sterke punten liggen. De teamleden gaan op een constructieve manier met elkaar in gesprek over aandachtsgebieden en ontwikkelpunten. De kaarten zijn daarmee niet alleen geschikt voor (feedback)trainingen en vergaderingen, maar ook goed bruikbaar op teamdagen en als start van teambuildingstrajecten.

Auteurs

Axelle de Roy

Samen met Madeleine Lomans is Axelle de Roy eigenaar van Lomans & De Roy –training, coaching, theater. lomansenderoy.nl 
Ze heeft verschillende publicaties op haar naam, zoals het boek Feedback Challenge. En ontwerpt opleidingstrajecten en games, waaronder het populaire loopbaanspel Spelen met talenten.
Axelle maakt leren ‘serious fun’. Sinds kort heeft Axelle een nieuw spel uitgebracht Feedbackkaarten deel 2. De focus hiervan ligt op het vragen van adviserende feedback.