Doe de switch


Nederlands | 06-12-2022 | 180 pagina's

9789462673847

Paperback / softback


€ 19,50


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro
Korte beschrijving/Annotatie

Raoul Hedebouw bokste samen met een ploeg jonge talenten een toekomstplan in elkaar. Omdat het tijd is om te breken met de oude recepten. Een switch voor het klimaat en voor onze portemonnee.

Tekst achterflap

“Zo kan het niet verder.” Je hoort het op het werk, aan de schoolpoort, bij de bakker, op café. We rollen van de ene crisis in de andere. Soms lijkt het alsof dit systeem alleen nog dient om een kleine kaste miljardairs verder te verrijken. Een generatie politici staat erbij en kijkt ernaar. “Zet uw thermostaat wat lager, isoleer uw huis.” Versta: trek uw plan. Neen, het is geen natuurwet dat de vloer onder de werkende klasse wegzakt. Raoul Hedebouw liet zich omringen door een ploeg jonge talenten en samen boksten zij een toekomstplan in elkaar. Omdat het tijd is om te breken met de oude recepten. Tijd voor de switch. Een switch die de energiefacturen naar beneden haalt, het recht op een comfortabele en betaalbare woning garandeert en van files en afgeschafte treinen een nare herinnering maakt. Een switch voor het klimaat en voor onze portemonnee. Geïnspireerd op de beste voorbeelden uit andere Europese landen en de rest van de wereld.

"... het nieuwe boek van PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw, ademt een diep respect voor de mens en zijn omgeving." - DeWereldMorgen (12/12/2022) - lezen

Lees alle (pers)reacties

Biografie

Raoul Hedebouw is voorzitter van de PVDA. Perfect tweetalig en gewapend met een gezonde dosis humor zet hij authentiek links op de kaart. Waar er sociale strijd is, heb je veel kans om hem tegen het lijf te lopen. Hij is bioloog van opleiding. In zijn vrije tijd trekt hij de natuur in om vogels te spotten. Hij woont met zijn vriendin en hun twee zoontjes in Luik.

Details

EAN :9789462673847
Auteur: 
Uitgever :Epo, Uitgeverij
Publicatie datum :  06-12-2022
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language : Nederlands
Hoogte :202 mm
Breedte :127 mm
Dikte :15 mm
Gewicht :293 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :180