Einstein en de kunst van leidinggeven met diepgang


Nederlands | 12-11-2011 |

9789088502781

Paperback / softback


  Lees de eerste pagina's

€ 19,00

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   Te bestellen

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro
Tekst achterflap

Einstein
In de serie Einstein en de kunst van ... staat Einstein voor nieuwsgierig, onderzoekend, aandachtig, moedig en persoonlijk. Hij is niet bang zich in onbekende werelden te begeven. Hij durft vanzelfsprekendheden los te laten, al is het maar tijdelijk. Zo kan hij openstaan voor wat zich aandient. Die houding is een uitnodiging voor leidinggevenden om te werken met wat er is in het hier en nu. En om vragen te stellen over wat onder de oppervlakte kan spelen.

Vragen onder de oppervlakte
Hoe ga ik om met de angsten in mijn organisatie? Waar hebben we het in onze organisatie liever niet over, terwijl het er wel is? Wat gebeurt er in de onderstroom als iemand niet de plaats krijgt die hij in het systeem verdient? Welke betekenis heeft de tafelschikking die we kiezen? Hoe komt het dat we steeds dezelfde afspraken maken, maar niet nakomen?

Met dit boek willen we leidinggevenden bemoedigen te onderzoeken wat onder de oppervlakte bruist en borrelt. Omdat het ontdekken van de onderstromen in mensen en organisaties je tot een rijkere en vrijere leidinggevende maakt. Het boek is een hulpmiddel om te leren leven met de onzekerheid en onoplosbaarheid die leidinggeven ook met zich mee brengt.

Marian Timmermans is historica, internationaal gecertificeerd transactioneel analist (CTA) en werkt als trainer en coach bij BMC advies en management. Willem de Vos is theoloog en werkt als trainer, coach, verandermanager en manager primair onderwijs bij BMC advies en management.


Kennismaken met wat onder oppervlakte speelt is beangstigend, boeiend en bevrijdend.

Details

EAN :9789088502781
Auteur: 
Uitgever :SWP, Uitgeverij B.V.
Publicatie datum :  12-11-2011
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :230 mm
Breedte :150 mm
Dikte :7 mm
Gewicht :170 gr
Status :Te bestellen