Wat kun je doen als je vaak moppert


Nederlands | 04-04-2019 | 88 pagina's

9789085605720

Paperback / softback


  Lees de eerste pagina's

€ 19,90

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro
Korte beschrijving/Annotatie

Wat kun je doen als je vaak moppert, leidt kinderen en hun ouders door de cognitieve gedragstechnieken die gebruikt worden om negatief denken te behandelen.

Tekst achterflap

Wist je dat het leven net een hindernisbaan is? Het is opwindend en leuk, maar zit vol lastige obstakels waar je langs moet. Als jij iemand bent die zich zo gefrustreerd voelt door die lastige obstakels dat je nauwelijks van de goede dingen in het leven kunt genieten, dan is dit een boek voor jou.

Wat kun je doen als je vaak moppert leidt kinderen en hun ouders door de cognitieve gedragstechnieken die gebruikt worden om negatief denken te behandelen. Door levendige beelden en illustraties gaat een kind de hordes in zijn leven op een nieuwe manier zien. Schrijf- en tekenopdrachten leren hem nieuwe vaardigheden die hem over die hordes heen kunnen helpen. En duidelijke stap-voor-stap instructies wijzen de weg om een gelukkiger, positiever kind te worden. Dit interactieve zelfhulpboek is hét hulpmiddel om kinderen te leren aan verandering te werken.

Wat kun je doen als je vaak moppert verschijnt in een serie help-oefenboeken voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Slogan/Promotie

Wist je dat het leven net een hindernisbaan is? Het is opwindend en leuk, maar zit vol lastige obstakels waar je langs moet. Als jij iemand bent die zich zo gefrustreerd voelt door die lastige obstakels dat je nauwelijks van de goede dingen in het leven kunt genieten, dan is dit een boek voor jou. Wat kun je doen als je vaak moppert, leidt kinderen en hun ouders door de cognitieve gedragstechnieken die gebruikt worden om negatief denken te behandelen. Door levendige beelden en illustraties gaat een kind de hordes in zijn leven op een nieuwe manier zien. Schrijf- en tekenopdrachten leren hem nieuwe vaardigheden die hem over die hordes heen kunnen helpen. En duidelijke stap-voor-stapinstructies wijzen de weg om een gelukkiger, positiever kind te worden. Dit interactieve zelfhulpboek is hét hulpmiddel om kinderen te leren aan verandering te werken. Wat kun je doen als je vaak moppert, verschijnt in een serie help-oefenboeken voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Biografie

Dawn Huebner, Ph.D., is klinisch psycholoog in Exeter, New Hampshire. Ze heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van kinderen en hun ouders.

Inhoudsopgave

INHOUD Introductie voor ouders en verzorgers....bladzijde 4 HOOFDSTUK EEN Blijf jij steken?....bladzijde 6 HOOFDSTUK TWEE Wat is negativiteit?....bladzijde 12 HOOFDSTUK DRIE Hoe begint negativiteit?....bladzijde 20 HOOFDSTUK VIER Kracht en flexibiliteit....bladzijde 28 HOOFDSTUK VIJF Oefening 1: Over hordes springen....bladzijde 36 HOOFDSTUK ZES Zoek een coach....bladzijde 44 HOOFDSTUK ZEVEN Oefening 2: Laat het verleden achter je....bladzijde 54 HOOFDSTUK ACHT Oefening 3: Gooi je gedachten om....bladzijde 60 HOOFDSTUK NEGEN Oefening 4: Het high-fivespel....bladzijde 66 HOOFDSTUK TIEN Wat als je boosheid in de weg zit?....bladzijde 72 HOOFDSTUK ELF Hoe je positief kunt blijven....bladzijde 78 HOOFDSTUK TWAALF Je kunt het!....bladzijde 86

Details

EAN :9789085605720
Auteur: 
Uitgever :SWP, Uitgeverij B.V.
Vertaler : Els Musterd-de Haas
Publicatie datum :  04-04-2019
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :281 mm
Breedte :216 mm
Dikte :10 mm
Gewicht :383 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :88