Wat kun je doen als je te veel piekert

een help-oefenboek voor kinderen

Nederlands | 13-12-2017 | 80 pagina's

€ 19,90

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Korte beschrijving/Annotatie

Wat kun je doen als je te veel piekert, zal jou en je kind een nieuwe, meer succesvolle manier aanleren om met zorgen om te gaan.


Tekst achterflap

Kinderen die angstig zijn, worden gevangen gehouden door hun eigen zorgen. Ze doen veel moeite om angstige situaties te vermijden, en stellen dezelfde, op angst gebaseerde vragen steeds maar weer. En toch bezorgen de antwoorden hun nauwelijks een gevoel van opluchting. Wat kun je doen als je te veel piekert zal jou en je kind een nieuwe, meer succesvolle manier aanleren om met zorgen om te gaan. De technieken die in dit boek worden beschreven, zullen je kind helpen om weer controle te krijgen over zijn of haar leven. Aan de hand van een duidelijk stappenplan, teken- en schrijfopdrachten ontwikkelen de kinderen vaardigheden om hun angst en bezorgdheid te verminderen. Wat kun je doen als je te veel piekert verschijnt in een serie help-oefenboeken voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De auteur, Dawn Huebner, Ph.D., is klinisch psycholoog in Exeter, New Hampshire. Ze heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van kinderen en hun ouders. Doelgroep: ouders en kinderen met overzichtelijke problemen; therapeuten; kindercounselors en iedereen die professioneel met kinderen werkt.


Slogan/Promotie

Kinderen die angstig zijn, worden gevangen gehouden door hun eigen zorgen. Ze doen veel moeite om angstige situaties te vermijden, en stellen dezelfde, op angst gebaseerde vragen steeds maar weer. En toch bezorgen de antwoorden hun nauwelijks een gevoel van opluchting. Wat kun je doen als je te veel piekert, zal jou en je kind een nieuwe, meer succesvolle manier aanleren om met zorgen om te gaan. De technieken die in dit boek worden beschreven, zullen je kind helpen om weer controle te krijgen over zijn of haar leven. Aan de hand van een duidelijk stappenplan, teken- en schrijfopdrachten ontwikkelen de kinderen vaardigheden om hun angst en bezorgdheid te verminderen. Wat kun je doen als je te veel piekert verschijnt in een serie help-oefenboeken voor kinderen in de basisschoolleeftijd.


Biografie

De auteur, Dawn Huebner, Ph.D., is klinisch psycholoog in Exeter, New Hampshire. Ze heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van kinderen en hun ouders.Details

  EAN :9789085605560
  Auteur: 
  Uitgever :SWP, Uitgeverij B.V.
  Vertaler : E. Musterd-de Haas
  Publicatie datum :  13-12-2017
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :282 mm
  Breedte :218 mm
  Dikte :8 mm
  Gewicht :348 gr
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :80