Wat kun je doen als je gewoontes wilt afleren?


Nederlands | 04-06-2018 | 72 pagina's

9789085600640

Paperback / softback


  Lees de eerste pagina's

€ 19,90

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro
Korte beschrijving/Annotatie

Dit help-oefenboek is hét hulpmiddel om kinderen te leren hoe ze los kunnen breken uit hun gewoontes.

Tekst achterflap

Nagelbijten. Duimen. Aan je haar draaien. Aan korstjes peuteren. Op je shirt kauwen. Heb jij een gewoonte waar je niet mee op kunt houden? Een gewoonte waar je je voor schaamt of waardoor je in de problemen komt? Als dat zo is, sta je niet alleen. Heel veel kinderen hebben een gewoonte die ze graag kwijt zouden zijn. Maar gewoontes zijn sterker dan wensen. Ze houden je vast in hun greep. Zelfs als je los wilt breken, kun je dat niet. Tenzij je de sleutels hebt. Wat kun je doen als je gewoontes wilt afleren geeft de sleutels om te ontsnappen aan een heleboel vervelende gewoontes. Met sprekende voorbeelden, levendige illustraties, en stap-voor-stap-instructies helpt het kinderen gewoonte doorbrekende strategieën aan te leren. Waarbij alles wordt aangepakt, van nagelbijten en duimen tot shirtkauwen, haardraaien, en nog veel meer. Dit help-oefenboek is hét hulpmiddel om kinderen te leren hoe ze los kunnen breken uit hun gewoontes. Wat kun je doen als je gewoontes wilt afleren verschijnt in een serie help-oefenboeken voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Slogan/Promotie

Nagelbijten. Duimen. Aan je haar draaien. Aan korstjes peuteren. Op je shirt kauwen. Heb jij een gewoonte waar je niet mee op kunt houden? Een gewoonte waar je je voor schaamt of waardoor je in de problemen komt? Wat kun je doen als je gewoontes wilt afleren geeft de sleutels om te ontsnappen aan een heleboel vervelende gewoontes. Met sprekende voorbeelden, levendige illustraties, en stap-voor-stap-instructies helpt het kinderen gewoonte doorbrekende strategieën aan te leren. Wat kun je doen als je gewoontes wilt afleren verschijnt in een serie help-oefenboeken voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Biografie

Dawn Huebner, Ph.D., is klinisch psycholoog in Exeter, New Hampshire. Ze heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van kinderen en hun ouders.

Inhoudsopgave

Introductie voor ouders en verzorgers Beginnen Opgesloten Sleutel 1: In de weg zitten Sleutel 2: Druk, druk Sleutel 3: Krab, trek, en kauw Sleutel 4: Opfleuren! Opkikkeren! Oppeppen! Sleutel 5: Spanning afvoeren Alles bij elkaar doen Hoe gaat het? Vrij blijven

Details

EAN :9789085600640
Auteur: 
Uitgever :SWP, Uitgeverij B.V.
Publicatie datum :  04-06-2018
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :280 mm
Breedte :217 mm
Dikte :8 mm
Gewicht :317 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :72