Alle gedrag is communicatie


Nederlands | 20-12-2006 | 190 pagina's

9789066658004

Paperback / softback


€ 21,00


 Voorraad in de winkel

   Te bestellen

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro
Tekst achterflap

Op school krijgen we les in scheikunde, wiskunde en geschiedenis, maar het moeilijkste vak, hoe verhoud ik mij tot de ander? , wordt niet gegeven. Door schade en schande worden we... handig. Maar of dat wijs is?

We zijn aan onszelf gewend en vinden onszelf de maatstaf der dingen, maar ons gedrag is niet zo normaal als we onszelf voorhouden. Ons gedrag leren we van mensen, zoals onze ouders, die zelf ook zijn vastgelopen in hun manier van communiceren. Veel problemen houden we zelf in stand zonder ons eigen gedrag nog ter discussie te stellen.

Alle gedrag is communicatie is geschreven voor iedereen die meer wil weten over hoe hij communiceert en wat hij of zij er nog voor invloed op kan hebben. De doorgewinterde communicatiedeskundige vindt hier een herwaardering van de fundamenten waar de meeste communicatietheorieën van vandaag de dag (valselijk) op zijn gebaseerd.
Voor de eerste keer worden in één boek de drie grote revoluties in het denken over communicatie samengebracht. Ze worden met voorbeelden en toepassingen gelardeerd.

Van de hand van de auteurs zijn eerder onder meer De kunst van het veranderen, De elementen van het spel, How people get lost in organizations, Een zoektocht naar schoonheid en Hoe gooi ik een adviseur eruit? verschenen.

Details

EAN :9789066658004
Auteur: 
Uitgever :SWP, Uitgeverij B.V.
Publicatie datum :  20-12-2006
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :240 mm
Breedte :170 mm
Dikte :12 mm
Gewicht :352 gr
Status :Te bestellen
Aantal pagina's :190