Puck en moyamoya

Voor kinderen die een rookwolkje in hun hoofd hebben

Nederlands | 21-12-2018 | 36 pagina's

€ 13,00

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Korte beschrijving/Annotatie

Puck en moyamoya is bedoeld voor kinderen die problemen hebben die voortkomen uit moyamoya en die mogelijk een hersenoperatie gaan krijgen of hebben ondergaan.


Tekst achterflap

Puck en moyamoya is een therapeutisch kinderverhaal. Puck heeft een ziekte van de slagaders in haar hersenen, waarbij er kleine nieuwe slagadertjes gemaakt worden om het probleem op te lossen. Een operatie is vaak nodig. Puck en moyamoya is bedoeld voor kinderen die problemen hebben die voortkomen uit moyamoya en die mogelijk een hersenoperatie gaan krijgen of hebben ondergaan. Het is bedoeld om de problematiek uit te leggen en bespreekbaar te maken. Voor kinderen, hun ouders, professionals in de zorg en leerkrachten.


Slogan/Promotie

Puck en moyamoya is een therapeutisch kinderverhaal. Puck heeft een ziekte van de slagaders in haar hersenen, waarbij er kleine nieuwe slagadertjes gemaakt worden om het probleem op te lossen. Een operatie is vaak nodig. Puck en moyamoya is bedoeld voor kinderen die problemen hebben die voortkomen uit moyamoya en die mogelijk een hersenoperatie gaan krijgen of hebben ondergaan. Het is bedoeld om de problematiek uit te leggen en bespreekbaar te maken. Voor kinderen, hun ouders, professionals in de zorg en leerkrachten.Details

  EAN :9789066650169
  Auteur: 
  Uitgever :SWP, Uitgeverij B.V.
  Publicatie datum :  21-12-2018
  Uitvoering :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :202 mm
  Breedte :200 mm
  Dikte :10 mm
  Gewicht :273 gr
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :36