Seks@relaties.kom! Werkboek voor mensen met een verstandelijke beperking 2 Relaties

deel2: Relaties

Nederlands | 27-01-2009 | 264 pagina's

€ 35,00

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Tekst achterflap

Boek met cd-rom

Relaties zijn voor mensen met een (verstandelijke) beperking van wezenlijk belang voor de kwaliteit van hun leven. Net zoals voor ieder van ons. Je wil graag intense familiebanden, een partner om mee door het leven te gaan, goede vrienden die je steunen, buren en sportmakkers om een praatje mee te slaan.

Als je een beperking hebt komen deze relaties onder druk te staan. Je handicap maakt het moeilijk, maar ook maatschappelijke tendensen en de manier waarop de zorgverlening georganiseerd is, verscherpen dit probleem.

Seks@relaties.kom! geeft een aanzet tot nadenken over relaties van mensen met een beperking. Maar dit boek is op de eerste plaats een werkboek. Hoe ga ik als ouder, vriend of professionele begeleider het gesprek aan met mensen met een beperking?

Het boek bevat tientallen methodieken en nuttige tips over o.a. praten over de eigen handicap, gevoelens, seksualiteit binnen een relatie, vriendschapsrelaties onderhouden, en weerbaarheid.

Dit boek met cd-rom sluit aan bij Seks@relaties.kom! Werkboek voor mensen met een verstandelijke beperking - Deel 1: Seksualiteit. Het is de weerslag van een jarenlange unieke praktijk van VMG, Vormingswerk voor mensen met een verstandelijke beperking.Details

  EAN :9789064454820
  Auteur: 
  Uitgever :Epo, Uitgeverij
  Publicatie datum :  27-01-2009
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :241 mm
  Breedte :171 mm
  Dikte :24 mm
  Gewicht :647 gr
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :264