Basisgrammatica Spaans Oefeningenboek

Nederlands | 23-07-2001 | 187 pagina's

€ 17,50

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Tekst achterflap

Dit oefeningenboek biedt de cursist de mogelijkheid om zijn grammaticale kennis in de praktijk te brengen. Het oefeningenboek is net zo opgezet als het tekstboek: de hoofdstukindeling is identiek en de oefeningen sluiten aan bij de uitleg zoals die in het tekstboek wordt gegeven.

Voor in het boek is een behandelschema opgenomen, dat aangeeft in welke volgorde de oefeningen gemaakt kunnen worden. Als de cursist dit schema volgt, stuit hij niet op grammaticale problemen die nog niet zijn behandeld of die hij nog niet heeft geoefend.

In het oefeningenboek wordt gewerkt met een basiswoordenschat, zodat de cursist goed in staat is om de oefeningen te maken zonder telkens het woordenboek te hoeven raadplegen. Daarnaast zijn de gebruikte Spaanse woorden achter in het boek alfabetisch en met een Nederlandse vertaling opgenomen.

Basisgrammatica Spaans: Oefeningenboek is geschikt voor beginnende universitaire studenten Spaans, middelbare scholieren en anderen die privé of in cursusverband de Spaanse taal machtig willen worden.Details

  EAN :9789062832255
  Uitgever :Coutinho
  Publicatie datum :  23-07-2001
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :239 mm
  Breedte :171 mm
  Dikte :14 mm
  Gewicht :372 gr
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :187