De Snelle 800 keto

Hoe je met een combinatie van snel afvallen en mediterraan eten je gezondheid duurzaam verbetert

Nederlands | 03-06-2022 | 255 pagina's

€ 20,00

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Tekst achterflap

‘Een briljant informatief boek over het optimaliseren van een ketodieet.’ – Daily Mail

Michael Mosley presenteert de nieuwste wetenschappelijke inzichten om met het ketodieet snel gewicht te verliezen en je gezondheid te verbeteren.

Door veel vetten en eiwitten en zeer weinig koolhydraten te eten raak je in ketose, waarbij je lichaam vet gaat verbranden in plaats van suiker. Dit proces van ‘het omzetten van de metabole schakelaar’ heeft als bijkomend voordeel dat je minder honger hebt en een ketodieet relatief gemakkelijk volhoudt.

Het geheim van De Snelle 800 keto is de combinatie van het ketodieet met periodiek vasten, waardoor je snel in ketose raakt terwijl je geniet van heerlijk mediterraan eten. Het stap-voor-stap-programma bevat heerlijke recepten van Clare Bailey en wekelijkse maaltijdplanners.

Na zijn opleiding tot arts werd Dr. Michael Mosley documentairemaker en presentator bij de BBC. Hij is auteur van de internationale bestsellers De Snelle 800 (het nieuwe 5:2 vastendieet), Het 8-weekse bloedsuikerdieet, Het slimmedarmendieet en Slaap vast.

thefast800.com


Biografie

Na zijn artsexamen werd MICHAEL MOSLEY documentairemaker en presentator bij de BBC. Hij is auteur van internationale bestsellers over periodiek vasten, waaronder Het 8-weekse bloedsuikerdieet, Het slimmedarmendieet, De Snelle 800 en Slaap vast.Details

  EAN :9789057125744
  Auteur: 
  Uitgever :Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
  Publicatie datum :  03-06-2022
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :199 mm
  Breedte :126 mm
  Dikte :23 mm
  Gewicht :331 gr
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :255