Leven met een borderliner


Nederlands | 15-12-2021 | 296 pagina's

9789057125621

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 29,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro
Tekst achterflap

‘Alleen met een nuchtere benadering houd je het uit met een borderline-patiënt. In Leven met een borderliner leggen Paul Mason en Randi Kreger haarfijn uit hoe dat moet.’ – NRC over de tweede editie

• Voel je je gemanipuleerd, onder druk gezet en bekritiseerd door een dierbare?
• Verberg je wat je denkt of voelt, omdat je bang bent voor de reactie van de ander?
• Ben je regelmatig het mikpunt van heftige woedeaanvallen, afgewisseld met perioden waarin de ander zich liefdevol gedraagt?

Mensen die leven met iemand met een borderlinepersoonlijkheidsstoornis (BPS) lopen vaak op eieren. Op basis van praktijkverhalen en wetenschappelijke inzichten laat dit veelgeprezen boek zien hoe je de controle over je eigen leven weer terugkrijgt.

Deze herziene derde editie van dit zeer succesvolle boek is geactualiseerd op basis van recent onderzoek en uitgebreid met nieuwe informatie over narcistische trekken bij BPS en meer aandacht voor mannen en kinderen met BPS. Je leert begrijpen hoe de persoon met BPS zich voelt, hoe je grenzen kunt stellen en hoe je jezelf en anderen kunt beschermen tegen gewelddadig gedrag. Daarnaast helpt het boek je meer inzicht in jezelf te krijgen en geeft het je zelfvertrouwen – en tips om de relatie met je dierbare zo sterk en positief mogelijk te maken.

Biografie

Paul Mason is klinisch psycholoog en vicevoorzitter van de Ascension Medical Group in Wisconsin. Randi Kreger is pr-adviseur en tekstschrijver. Daarnaast beheert ze de BPS-website stopwalkingoneggshells.com.

Details

EAN :9789057125621
Auteur: 
Uitgever :Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
Publicatie datum :  15-12-2021
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :216 mm
Breedte :138 mm
Dikte :25 mm
Gewicht :388 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :296