Leven zonder diabetes

De definitieve gids voor het begrijpen en omkeren van diabetes type 2

Nederlands | 15-04-2021 | 256 pagina's

€ 22,99

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Korte beschrijving/Annotatie

Roy Taylor legt uit hoe diabetes type 2 zich ontwikkelt in het lichaam. Daarbij biedt hij een eenvoudig dieetprogramma in 3 stappen, incl heerlijke recepten, waarmee je diabetes type 2 kunt omkeren.


Tekst achterflap

‘Roy Taylor en zijn team aan Newcastle University hebben niet alleen ontdekt wat de oorzaak is van diabetes type 2, het grootste gezondheidsprobleem van onze tijd, maar ook hoe je ervan af kunt komen. Dit is een geweldig boek, dat veel mensen zal helpen.’ - Michael Mosley

Steeds meer mensen ontwikkelen door hun leefstijl en eetpatroon diabetes type 2. Deze aandoening werd lang beschouwd als een ongeneeslijke, chronische ziekte, maar er is hoop.
In Leven zonder diabetes legt Roy Taylor precies uit hoe diabetes type 2 zich ontwikkelt in het lichaam. Daarbij biedt hij een eenvoudig dieetprogramma in drie stappen, inclusief heerlijke recepten, waarmee je diabetes type 2 kunt omkeren en weer gezond gaat leven.

Professor Roy Taylor is hoogleraar geneeskunde en stofwisselingsziekten aan Newcastle University in Engeland en een van 's werelds meest vooraanstaande deskundigen op het gebied van diabetes.Details

  EAN :9789057125423
  Auteur: 
  Uitgever :Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
  Publicatie datum :  15-04-2021
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :230 mm
  Breedte :151 mm
  Dikte :25 mm
  Gewicht :459 gr
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :256