KlasNL - Nederlands leren naar A2 - cursusboek 2


Nederlands | 25-10-2021 | 324 pagina's

9789046908020

Paperback / softback


€ 42,95

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro
Tekst achterflap

Leer Nederlands luisteren, spreken, lezen en schrijven met KlasNL! In een rustig tempo leer je ongeveer 1.000 woorden. Je oefent met grammatica en uitspraak. Je leert ook over de Nederlandse cultuur.

Er zijn twee cursusboeken bij dit niveau. In dit cursusboek staan les 7 tot en met les 12. In cursusboek 1 staan les 1 tot en met les 6. In dit tweede cursusboek leer je bijvoorbeeld praten over je kwaliteiten, over de natuur en over je huis. Je leert ook reclame lezen, naar meningen op de radio luisteren en een presentatie geven met PowerPoint. En je leert om te mopperen in het Nederlands!

Er zijn veel oefeningen in dit cursusboek. Veel oefeningen kun je alleen doen, maar je werkt ook samen met andere cursisten. Je begint altijd met lezen en luisteren. Dan oefen je woorden, grammatica en uitspraak. Daarna oefen je spreken en schrijven. Aan het einde van elke les kun je de taal buiten de klas gebruiken.

KlasNL bestaat uit drie delen. Je kunt je met KlasNL voorbereiden op het inburgeringsexamen. Met KlasNL deel 1 leer je de taal naar ERK-niveau A1, met deel 2 naar niveau A2 en met deel 3 naar niveau B1. Bij ieder deel is een Woordentrainer om woorden te oefenen.

Op de bijbehorende website vinden cursisten de KlasNL-kaart, studiewijzers, luisterteksten, woordenschat-, grammatica- en uitspraakoefeningen en woordenlijsten in verschillende talen.

Dit boek is geschreven voor anderstaligen die in een rustig tempo Nederlands willen leren. Dit kunnen laagopgeleiden zijn, maar ook middelbaar opgeleide anderstaligen.

Martijn Baalman, Fouke Jansen, Vita Olijhoek en Anja Valk hebben KlasNL met veel plezier gemaakt. Martijn Baalman is taalwetenschapper, NT2-docent en leermiddelenontwikkelaar. Fouke Jansen is taalwetenschapper, NT2-docent, leermiddelenontwikkelaar en trainer. Vita Olijhoek is taalwetenschapper, NT2-docent en opleider. Anja Valk is onderwijskundige, taalwetenschapper, NT2-docent en opleider.

Details

EAN :9789046908020
Auteur: 
Uitgever :Coutinho
Publicatie datum :  25-10-2021
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :270 mm
Breedte :190 mm
Dikte :21 mm
Gewicht :791 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :324