Arabisch voor beginners 2

Nederlands | 05-10-2020 | 280 pagina's

€ 37,95

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Tekst achterflap

Het Arabisch kent ongeveer driehonderd miljoen sprekers en de belangstelling voor deze taal neemt toe. Met Arabisch voor beginners wordt kennis gemaakt met het Arabisch en worden de beginselen zich stap voor stap eigen gemaakt. Arabisch voor beginners – deel 2 bouwt voort op de kennis uit deel 1.

Arabisch voor beginners – deel 2 bevat twaalf vervolglessen, waarin meer grammatica en idioom wordt behandeld aan de hand van teksten en dialogen. Dit deel bevat eveneens oefeningen. De audio om de spreek- en luistervaardigheid te trainen vind je op de website.

Samen met de Basiswoordenlijst Arabisch vormen Arabisch voor beginners – deel 1 en 2 een samenhangende en eigentijdse cursus Arabisch, geschikt voor gebruik in lesverband, maar ook voor zelfstudie.

Verschil met de vorige druk: De audio van de achtste druk van Arabisch voor beginners deel 2 staat nu online in plaats van op een cd.

Wijlen Ed de Moor was verbonden aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Van zijn hand verscheen ook de Basiswoordenlijst Arabisch. Drs. Ankie van Pel studeerde Arabische Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is vertaler en als docent verbonden aan de Universiteit Leiden en de Volksuniversiteit Amsterdam.Details

  EAN :9789046907740
  Auteur: 
  Uitgever :Coutinho
  Publicatie datum :  05-10-2020
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :241 mm
  Breedte :170 mm
  Dikte :18 mm
  Gewicht :477 gr
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :280