De kleine schrijfgids

adviezen voor een goede zinsopbouw, woordkeuze en spelling

Nederlands | 27-01-2016 |

€ 16,95

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Tekst achterflap

De kleine schrijfgids is een handzaam boekje voor iedereen die teksten moet schrijven voor studie of werk. Het bevat adviezen voor het formuleren van heldere zinnen en het kiezen van de juiste woorden. Ook komen veelgemaakte fouten in stijl en zinsbouw aan de orde.

Deze zevende, herziene druk is aangepast aan onze steeds informeler wordende communicatie en uitgebreid met regels voor de werkwoordspelling. De auteur heeft de herziening afgestemd op het huidige taalgebruik van studenten en professionals. Er is uiteraard rekening gehouden met de nieuwe uitgave van het Groene Boekje.

Met zijn verklarende woordenlijst en register is De kleine schrijfgids een uitstekend naslagwerk voor alledaagse taalvragen. Het boekje is bijzonder geschikt voor studenten en professionals op de arbeidsmarkt, omdat het prettig leesbaar en overzichtelijk is, en zich toespitst op de meest voorkomende taalkwesties.

Mariët Hermans was jarenlang als manager schriftelijke communicatie verbonden aan een instituut voor opleiding en training van professionals. Tegenwoordig werkt zij als zelfstandig trainer-adviseur bedrijfscommunicatie. Zij schreef ook Schrijven met effect en Offertes schrijven die scoren.Details

  EAN :9789046904862
  Auteur: 
  Uitgever :Coutinho
  Publicatie datum :  27-01-2016
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :189 mm
  Breedte :130 mm
  Dikte :11 mm
  Gewicht :171 gr
  Status : Bestelbaar