Nederlands op niveau

methode Nederlands voor hoogopgeleide anderstaligen

Nederlands | 03-06-2015 |

€ 48,50

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Tekst achterflap

Nederlands op niveau is een totaalmethode Nederlands voor hoogopgeleide anderstaligen. De uitgave brengt de cursisten van niveau B1 naar niveau B2. De hoofdstukken zijn gebaseerd op culturele en actuele thema's: positief, sociaal, progressief, (inter)nationaal, creatief en duurzaam. Deze tweede, herziene druk is geheel vernieuwd.
In elk hoofdstuk komen steeds alle vaardigheden aan bod: lezen, luisteren, spreken en schrijven. Daarnaast is er aandacht voor uitbreiding van het vocabulaire en grammaticale correctheid. De nadruk ligt telkens op actief gebruik van de taal in betekenisvolle situaties.
Bij het boek is een uitgebreide website met beeldfragmenten, audiofragmenten, liedjes, ingesproken leesteksten en vocabulaire, grammatica-, prepositie- en vocabulaireoefeningen en oefeningen met onregelmatige werkwoorden. Ook zijn uitgeschreven teksten van het luistermateriaal opgenomen en frequentielijsten voor de autonome leerders. Bovendien zijn er specifieke staatsexamenopdrachten opgenomen.
De auteurs hebben ervoor gezorgd dat de leerstof op een zeer gevarieerde manier wordt aangeboden. Er zijn verrassende teksten en beeldfragmenten met aansprekende opdrachten en actieve werkvormen. Daarnaast zijn er ook in het boek opdrachten en belangrijke tips opgenomen waarmee de cursisten zich kunnen voorbereiden op het Staatsexamen II.
Voor de docenten is een uitgebreide docentenhandleiding en een toetsenbank beschikbaar.Details

  EAN :9789046904411
  Auteur: 
  Uitgever :Coutinho
  Publicatie datum :  03-06-2015
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :241 mm
  Breedte :175 mm
  Dikte :19 mm
  Gewicht :528 gr
  Status : Bestelbaar