Praktisch woordenboek Nederlands - Zweeds

Nederlands | 17-12-2014 |

€ 33,95

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Tekst achterflap

Zweden wordt als reisbestemming steeds populairder: heel wat Nederlanders kiezen het Scandinavische land als vakantie- of emigratiebestemming. De belangstelling voor de Zweedse taal neemt dan ook toe. Praktisch woordenboek Zweeds is een compleet en praktisch naslagwerk voor Nederlandstaligen die Zweeds willen leren en voor Zweedstaligen die Nederlanders leren.
Met ruim aandacht voor alledaagse onderwerpen als wonen, werken, vakantie en vrije tijd is het Praktisch woordenboek Zweeds hét woordenboek bij uitstek voor vakantiegangers, (arbeids)migranten en uitwisselingstudenten.

* Met gratis e-versie voor digitaal gebruik
* Circa 25.000 trefwoorden per deel
* Zweedse en Nederlandse woorden uit het dagelijks taalgebruik
* Met specifieke begrippen rond wonen en werken in Zweden
* Direct alle vervoegingen en verbuigingen bij de hand

Praktisch woordenboek Nederlands - Zweeds kan afzonderlijk gebruikt worden, voor zelfstudie, of in combinatie met een cursus, zoals Basiscursus Zweeds van dezelfde auteur. Het woordenboek is geschikt voor Nederlanders die Zweeds willen spreken, maar ook voor Zweden die Nederlands willen leren.

Drs. Adrie Meijer is afgestudeerd Scandinavist aan de Universiteit van Amsterdam met als hoofdvak Zweeds. Hij is al ruim dertig jaar docent Zweeds aan diverse volksuniversiteiten, universiteiten en andere taleninstituten, in zowel Nederland als Zweden. Hij heeft verschillende cursusboeken Zweeds geschreven.Details

  EAN :9789046904374
  Auteur: 
  Uitgever :Coutinho
  Publicatie datum :  17-12-2014
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :190 mm
  Breedte :128 mm
  Dikte :27 mm
  Gewicht :598 gr
  Status : Bestelbaar