Uitgesproken Hongaars

Nederlands | 02-11-2012 |

€ 45,95

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Tekst achterflap

Het Hongaars is een taal die totaal anders klinkt dan het Nederlands en de grote Europese talen, en die je bovendien niet zo vaak tegen¬komt in Nederland en Vlaanderen. Daarom is deze uitspraakcursus voor veel cursisten Hongaars een zeer welkom hulpmiddel.

Uitgesproken Hongaars bestaat uit een boek en een website. In het boek staan de uitwerkingen van de oefeningen uit Taalcursus Hongaars. Op de website zijn de ingesproken opnamen van de leesteksten en conversaties uit Taalcursus Hongaars te beluisteren.
Samen met Taalcursus Hongaars vormt Uitgesproken Hongaars een complete cursus voor iedereen die Hongaars wil leren, onder leiding van een docent of door zelfstudie.

Deze derde druk is geactualiseerd en aangepast aan de herziene uitgave van de Taalcursus Hongaars.

Mária Ballendux-Bogyay was jarenlang als docente Hon¬gaars verbonden aan de Volksuniversiteit van Amster¬dam. Zij is reeds jaren als freelancemedewerkster werk¬zaam voor het Koninklijk Instituut voor de Tropen waar ze trainingen geeft over de Hongaarse (zaken)cultuur. Daarnaast geeft zij ook trainingen over de Nederlandse (zaken)cul¬tuur aan Hongaren in Hongarije die met Nederlanders samenwerken. Maria Ballendux-Bogyay publiceerde ook een aantal boeken over de cultuurverschillen tussen Hongarije en Nederland.Details

  EAN :9789046903315
  Auteur: 
  Uitgever :Coutinho
  Publicatie datum :  02-11-2012
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :240 mm
  Breedte :171 mm
  Dikte :9 mm
  Gewicht :227 gr
  Status : Bestelbaar