Palabras


Nederlands | 28-05-2011 | 171 pagina's

9789046902578

Paperback / softback


€ 27,50

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro
Tekst achterflap

Om gemakkelijk te kunnen spreken in een vreemde taal, moet je voldoende woorden kennen en kunnen gebruiken. In taalmethodes krijgt woordenschat vaak weinig aandacht, en ook voor de Spaanse taal is een extra werkboek voor woordenschat een zinvolle aanvulling. Met Palabras breng je je vocabulaire op peil en wordt woordjes leren bovendien een leuke, actieve bezigheid.

Palabras bouwt de Spaanse woordenschat op van halverwege niveau A1 naar eind niveau A2. De woorden zijn thematisch gegroepeerd in hoofdstukken en paragrafen. Binnen een thema worden ze in hun context aangeboden. Dat gebeurt op een uiterst gevarieerde manier: in korte teksten en dialogen, met behulp van tekeningen, in schema s, in geluidsfragmenten en in veel oefeningen op papier en voor op de pc. Zo zijn de woorden gemakkelijk te onthouden en is rijtjes stampen overbodig geworden.

Achter in het boek is een woordenlijst opgenomen met Nederlandse vertalingen, die je waar nodig kunt raadplegen. Op de bijbehorende website staan, behalve de geluidsfragmenten en de digitale oefeningen, ook de antwoorden op de oefeningen uit het boek.

Palabras kan worden gebruikt bij alle cursussen Spaans en is ook geschikt voor zelfstudie.

Ramón Cabello is eigenaar en docent van de taalschool Spaans in Oost. Hij werkt ook bij Molinos de Viento en de Wereldomroep.

Details

EAN :9789046902578
Auteur: 
Uitgever :Coutinho
Publicatie datum :  28-05-2011
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :240 mm
Breedte :170 mm
Dikte :12 mm
Gewicht :344 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :171