Turks op maat

iyi yolculuklar

Nederlands | 05-03-2010 | 170 pagina's

€ 31,95

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Tekst achterflap

De Turkse taal staat de laatste jaren steeds meer in belangstelling, mede door de toegenomen populariteit van Turkije als reisbestemming.

Turks op maat is een taalcursus waarmee je in korte tijd de basis van het Turks leert. Je leert de taal met behulp van dialogen, uitleg over de grammatica en spreek- en schrijfoefeningen. Dit boek is bedoeld als een opmaat voor verdere verkenning van de Turkse taal.

Het Turks wordt aangeboden vanuit praktische en communicatieve situaties, zoals de eerste kennismaking, begroeten, winkelen, uitgaan, reizen met het openbaar vervoer en medische hulp. Als hulp bij het leren spreken en verstaan is een audio-cd bijgeleverd, waarop per hoofdstuk alle dialogen en belangrijke zinnetjes te vinden zijn. Het gebruiksgemak wordt verder nog verhoogd door bijgeleverde woordenlijsten Nederlands-Turks en Turks-Nederlands. Hierdoor is dit boek een uitstekende voorbereiding voor een reis naar Turkije. Turks op maat is geschikt voor studenten aan de volksuniversiteit en voor zelfstudie.

Gerjan van Schaaik doceert Turks aan de Universiteit Leiden. Hij publiceerde eerder een complete leergang Turks bestaande uit een Basiscursus Turks, een Conversatieboek Turks, een Standaardgrammatica Turks en een Klein Woordenboek Turks, eveneens verschenen bij Uitgeverij Coutinho.Details

  EAN :9789046901793
  Auteur: 
  Uitgever :Coutinho
  Publicatie datum :  05-03-2010
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :241 mm
  Breedte :170 mm
  Dikte :12 mm
  Gewicht :360 gr
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :170