Primera etapa - werkboek

spaans voor beginners

Nederlands | 19-11-2010 |

€ 22,50

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro


Tekst achterflap

Primera etapa is een cursus Spaans voor volwassenen waarin de communicatie centraal staat. Aan de hand van gevarieerde opdrachten leren de cursisten al doende de Spaanse taal spreken, begrijpen en schrijven. Daarbij wordt veel gebruikgemaakt van beeldmateriaal en van interactie in de cursusgroep.
Primera etapa is een goed gestructureerde en methodische cursus, die stap voor stap toewerkt naar niveau A1 van het Europees referentiekader. De cursus bestaat uit een Tekstboek met een audio-cd, een Oefenboek en docentenmateriaal.

Dit Oefenboek heeft dezelfde indeling als het Tekstboek en sluit er precies op aan. Met de oefeningen uit dit boek trainen de cursisten wat ze in het Tekstboek hebben geleerd. Dat kunnen ze zelfstandig thuis doen. Ook kunnen ze hun vorderingen bijhouden in een taalportfolio. Ten slotte zijn in dit boek de antwoorden van alle opdrachten uit het Tekstboek en het Oefenboek te vinden.

Lola Ortega en Elena Carbonell zijn beiden als docent Spaans verbonden geweest aan diverse taalinstituten in Sevilla, Amsterdam, Londen en Utrecht. Zij schreven eerder onder meer de cursus Spaans voor Lecturama.Details

  EAN :9789046901731
  Auteur: 
  Uitgever :Coutinho
  Publicatie datum :  19-11-2010
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :270 mm
  Breedte :190 mm
  Dikte :15 mm
  Gewicht :432 gr
  Status : Bestelbaar