Apache Magazine - herfst 2022


Nederlands | 13-02-2023 | 100 pagina's

5413095017085

Paperback / softback


€ 13,50

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   Beschikbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro
Tekst achterflap

Een unieke kijk in de petrischaaltjes van de groeiende kweekvleesindustrie, het hallucinante verhaal van een architecturale parel die op een bedrijfsparking belandde en de gerenommeerde tekenaar Joe Sacco die de vlucht van zijn Russische collega Victoria Lomasko in beeld brengt: het nieuwe Apache Magazine is weer om van te smullen.

Midden september verschijnt het herfstnummer van Apache Magazine. Met ook nog een gesprek met politicus Jeremy Corbyn en een uitdagend essay over rewilding van filosoof Linde De Vroey beloven het weer 100 uitermate boeiende pagina’s te worden. Verwacht je verder aan onderzoeksjournalistiek, graphic journalism, poëzie, unieke reportages en scherpe analyses.

Vier maal per jaar brengt Apache Magazine een eigenzinnige mix aan onderwerpen. Het tijdschrift blijft trouw aan de speerpunten van Apache - onderzoeksjournalistiek, diepgaande berichtgeving en duiding - maar vult het aan met tijdloze inhoud: exclusieve interviews met zieners, scherpzinnige essays, unieke graphic journalism en uitdagende poëzie. Dat alles maakt van Apache een buitengewoon magazine, ideaal voor de meerwaardezoeker en voor de lezer die houdt van kwaliteitsvolle non-fictie. De redactie ontwerpt elk Apache Magazine als een 'bewaartijdschrift' dat de tand des tijds kan doorstaan. In het magazine staan geen advertenties.

Details

EAN :5413095017085
Uitgever :Apache
Publicatie datum :  13-02-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Status :Beschikbaar
Aantal pagina's :100